Viaţă la cort şi activism în tabăra CRIM

Redacția | 08 Iun 2015

În perioada 27 iulie - 2 august, Miliția Spirituală organizează a treia ediţie a taberei sale de activism.

Protestele din ultimii ani au arătat că este nevoie de conştientizare, responsabilizare, coordonare şi, în general, de implicare în viața societăţii. Dacă simți că ești schimbarea, și vrei să afli mai multe despre activismul civic şi cum te poți implica eficient, Miliția Spirituală îți propune un antrenament de o săptămână în Munții Piatra Craiului, alături de cetățeni ca tine.

Condiții de participare: 

Ca să participi, trebuie să ai peste 18 ani.

Scrie de ce vrei în tabăra CRIM și despre ce anume vrei să schimbi în societate, într-un text de max. 250 de cuvinte. Trimite textul și un CV la tabara@militiaspirituala.ro, până pe 15 iulie, inclusiv. Până pe 18 iulie, afli dacă ești printre cei 30 de participanți. 

Cu ce te alegi: 

Ateliere de tehnici de consens, noţiuni legate de drepturile omului, idei și planuri de acţiune civică, tehnici de rezistenţă pasivă, comunicare și jurnalism cetățenesc, samba activistă, activități de teambuilding – gătești cu grupul, înveți să te orientezi în pădure, te joci în echipă. Vei învăța să accepți provocări, să iei iniţiativă, să îți asumi riscuri, să îți dezvolți atenţia distributivă, autodisciplina, toleranţa, gândirea practică și ascultarea activă, să dai frâu liber creativității și spiritului de aventură. 

Utilitare: 

Miliția Spirituală asigură transportul București - Piatra Craiului (și retur) şi mâncarea; dacă nu ai cort și sac de dormit (și nici nu-ți împrumută prietenii), le spui organizatorilor și găsesc o soluție. 

Pentru o bună organizare, e ideal să te înscrii numai dacă știi sigur că poți participa în perioada respectivă. 

CRIM = construcție - responsabilitate - implicare - militantism.
Pin It email