Pin It email

Jurnal în imagini: Andra Semciuc

Andra are 16 ani și este elevă la Liceul de Arte Dimitrie Cuclin din Galați. Mâzgălește demult și a avut mai multe colaborări, printre care una cu tipa de la Creaturi drăguțe. Nouă ne-a făcut jurnalul ilustrat al unei zile obișnuite din viața ei.

 
Jurnal în imagini: Andra SemciucCred în magie! Magic este faptul că mama nu mă dă afară din casă după dezastrul pe care-l las în fiecare dimineață în bucătărie!
Jurnal în imagini: Andra SemciucÎnainte să înceapă orele am obiceiul să mai mâzgălesc câte un perete.
Jurnal în imagini: Andra SemciucÎn drum spre casă trec pe lângă pasajul unde am dat primul meu stencil! Strâmb, din cauza băiatului de la jocuri, care era să mă prindă în fapt!
Jurnal în imagini: Andra SemciucÎmi doresc să fiu băiat! Îmi doresc să fiu băiat, atunci când mă fugărește câinele vecinului meu dubios, care la 7 dimineața este afară cu monstrul! Aaa, și să-l chem pe Batman să lupte cot la cot cu mine împotriva patrupedului!
Jurnal în imagini: Andra SemciucAjung la școală și TEST! Mă duc în cel mai apropiat pub, unde dau peste director! Tot ce-mi doresc e să ajung la baie, fără ca directorul să mă observe!
Jurnal în imagini: Andra SemciucEste 18:30 și-s în autobuz, afară plouă, și mașinuța aia portocalie de-mi valida biletul nu merge! Lăsați controlorii să vină la mine!
Jurnal în imagini: Andra SemciucÎn fiecare dimineață în drum spre școală trec pe lângă spitalul unde, cu limba umflată după un pierce nereușit, am auzit primul „M-ai dezamăgit!”
Jurnal în imagini: Andra SemciucBoxeri și o inimă frântă? Da, da! Asta purta studentul de la Arhitectura navală, etajul 3, a 3-a fereastră de la stânga la dreapta cum te uiți din atelierul de la școală, când a fost dat afară pe balcon de prietena lui!
Jurnal în imagini: Andra SemciucPisi-cat-Pirat este pisica care mă lasă să o mângâi când sunt supărată, ea îmi face fiecare seară de luni mai frumoasă.
Pin It email