CONCURS - SUB25 îţi dă de citit

Redacția | 25 Mai 2013

„Lolita aterizată la Twin Peaks: un roman cu foarte multe sertare pe care nu le poți deschide atunci când vrei tu” - Svetlana Cârstean despre „Adevărul despre cazul Harry Quebert”.

Dăm un exemplar în țiplă al cărții preferate a liceenilor din Franța dacă ne răspunzi într-un comentariu mai jos la întrebarea:
Care este cea mai bună carte pe care ai citit-o anul ăsta?

Deadline: duminică 26 mai, ora 16. Câștigător prin tragere la sorți.

Citește interviul cu autorul cărții. 

„Adevărul despre cazul Harry Quebert” este un roman într-un roman, despre scrierea unui roman, în care protagoniștii sunt un scriitor mai în vârstă, acuzat de crimă, și învățăcelul lui care începe să resimtă presiunea paginii albe de după primul succes literar. În 1975 în Aurora, New Hampshire, Nola Kellergan,15 ani, a dispărut fără urmă. 33 de ani mai târziu, scriitorul de succes Harry Quebert este acuzat de crimă, atunci când trupul ei este găsit în grădina casei sale. Aici intervine tânărul Marcus Goldman care începe propria anchetă pentru a-și ajuta mentorul. O anchetă cu scop dublu: acela de a demonstra nevinovăția lui Harry și de a-și salva cariera de scriitor.

Cine a omorât-o pe Nola Kellergan, ce s-a întâmplat în New Hampshire în vara lui 1975 și cum se scrie un roman de succes: 3 întrebări la care romanul de față răspunde după aproape 700 de pagini de suspans și sfaturi literare.
Pin It email