10 chestii de luni până joi

Redacția | 17 Aug 2015

Filme, teatru, concerte, și un festival cu care să termini săptămâna.

Luni, 17 august

1. Movie night @ MODELiER - Serile de film de la Modelier continuă în grădina primitoare de pe Strada Duzilor nr. 12, de data asta cu binecunoscutul American History X.

2. OUT of CONTROL #14 - George Mihai Irimescu - George Irimiescu, președintele Asociației Paspartu, responsabilă printre altele de Revista Arte & Meserii și Carte peste carte, vine luni în Club Control, pentru a vă împărtăși obsesiile lui muzicale.

Marți, 18 august

3. Fapte bune in grădina Enescu #3: SoNoRo Conac - Marți de la 8 jumătatea sunteți așteptați la Muzeul George Enescu la un concert de muzică de cameră marca SoNoRo, la care Răzvan Popovici, Alexandra Bobeico, Sabin Penea și Adrian Naș vor performa lucrări de Bach, Mozart, Zoltan Kodaly, Robert Fuchs, George Enescu și Johan Halvorsen. Pentru invitații intrați aici.

4. De unde vin ideile bune? - Seară de proiecții TED - Seneca AntiCafe (Str. Ion Mincu nr. 1) te invită la serile de proiecții care să te pună pe gândit și făcut. Proiecțiile TED vor începe de la ora 19, fiind urmate de discuții libere.

5. Cei curioși să afle ce mai are în lucru Mircea Cărtărescu pot să vină de la ora 19, la libăria Humanitas de la Cișmigiu (Bul. Regina Elisabeta, nr. 38), unde autorul va citi din romanul pe care îl are în pregătire.

6. KineDok @ J'ai Bistrot - De la ora 21,  la J'ai Bistrot va fi proiectat documentarul Happily ever after, în care regizoarea Tatjana Božić îi caută pe foștii ei iubiți, pentru a-și da seama ce este în neregulă cu ea. Proiecția are loc în cadrul programului KineDok, organizat de One World România.

7. Seara de film 06 // Pulp Fiction - Grădina Floreasca (Str. Mircea Eliade, nr. 16) vă așteaptă la seara de film cu numărul 6 cu Pulp Fiction, de la ora 21:30. Intrarea este liberă. 

Joi, 20 august

8. Seri de film scandinav - Boheme Cafe & Bistro (Str. Căderea Bastiliei nr. 11) te așteaptă la două filme hardcore din scandinavia - Black's Games, un film de acțiune finlandez infuzat cu umor negru și Let The Right One In, un horror islandez pe care nu trebuie să-l ratați. Intrarea este 10 lei, și pentru că locurile sunt limitate, va trebui să faceți rezervare în prealabil, prin mesaj privat pe pagina oficială.

9. De la 19, la Godot se joacă spectacolul Iluzii de Ivan Vîrîpaev, un text cu 2 cupluri pierdute în tot felul de iluzii amoroase și jucat de 4 tineri actori brici: Silvana Mihai, Cristina Juncu, Vlad Bălan și Alex Voicu.

10. In Transylvania -  De joi până duminică, festivalul In Transylvania își desfășoară forțele în zona turistică Sâmbăta de sus, din județul Brașov, pe o pârtie de schi. Pe lângă muzica unor Waldeck, N.O.H.A. sau Jaya The Cat, aveți și o grămadă de activițăți montane de întreprins pe acolo. Ce alte festivaluri nu trebuie să ratați până la sfârșitul verii.


Pin It email