10 chestii de luni până joi

Redacția | 06 Mar 2017

Teatru și petreceri cu de toate:

Luni, 6 martie

1. De la 19:00, o puteți vedea pe Florentina Năstase la Centrul Replika în Peștii Dorm (regia Sânzianei Stoica), o monodramă despre o fetiță de 10 ani care încearcă să înțeleagă și accepte moartea fratelui ei mai mic.

2. Spectacolul Corp Străin, în regia lui David Schwartz, vorbește despre identitate, migrație și război, pornind de la experiențele personale și de familie ale echipei de creație. Premiera e luni, de la 19:30, la Teatrul Evreiesc de Stat.

3. Înaintea erei noastre este un nou spectacol al trupei Frilensăr, care de data asta renunță la remixarea tradițiilor și vorbește despre cei născuți după 1989. La Green Hours, de la 19:30. 

4. De la 20:30, la Lente se proiectează Filmul de Luni, care de data este Wild Strawberries, cu care merge să începi dacă nu ai mai văzut niciun film de Bergman (caz în care ai face bine să remediezi situația). Intrarea liberă.

Marți, 7 martie

5. Spune-mi cu cine te împrietenești ca să-ți spun cine ești este numele dezbaterii organizate de Frontline Club la Centrul Ceh, despre etica în publicitate. Au confirmat până acum prezența Eliza Rogalski de la RogalskiDamaschin, Cosmin Pojoranu de la Geeks for Democracy, Orlando Nicoară, specialist media, Robert Tiderle de la Papaya și Șerban Alexandrescu de la Headvertising. De la ora 19:00.

6. Dacă street food-ul este viața ta, de marțea asta până pe 2 aprilie, în parcarea Promenada Mall are ediția a a doua de Food Truck Festival: unsprezece food truck-uri si van-uri cu tot ce v-ați putea dori de mâncare.

Miercuri, 8 martie

7. A trecut ceva vreme de când am fost la ultimul concert Omelette, unul dintre crush-urile noastre din muzica Ro, așa că ne bucurăm că o să-i putem prinde la Centru (Calea Victoriei, nr. 48-50, Pasajul Victoria), după ora 21:00.

8. Vrei niște hip-hop ca la carte? Omu Gnom și DJ Undoo scot un album împreună, pe numele lui Hrană, cu lansare la Expirat Halele Carol. Invitații speciali sunt și ei unul și unul: DOC, Jurjak, Muse Quartet, Psihotrop și Oliniutza.

Joi, 9 martie

9. De la 19:00, la POINT (str. General Eremia Grigorescu, nr. 10) e avanpremieră la Moonlight (r: Berry Jenkins), filmul care pe lângă faptul că a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film într-un mod memorabil, e și foarte mișto. Bilete aici.

10. Discotecă, ediția cu numărul 10, o aduce pe Carmen Rădulescu la Expirat. Dacă vreți să cântați alături de ea hituri ca „Fericirea are ochii tăi” sau „Dă-mi speranță”, ești așteptat după orele 22.
Pin It email