5 (cinci) recomandări pentru weekend

Redacția | 05 Oct 2012

Anim'est, Chestionabil, Capete Înfierbântate, Sub Pământ.

1.
VINERI vedem numai oițe roz în Control, pentru că-ncepe Anim'est-ul. Iar party-ul de deschidere are în meniu: Semiosis - proiect al lui Serban Ilicevici (Res Es) și al lui Alexandru Seidiu (Candlestickmaker/Mountain), Fjord, adică Alexandru Seidiu și Silviu Badea (Montgomery Clunk), Karpov not Kasparov și Minus. La liber, dar v-am mai zis la ce ore trebuie să veniți ca să prindeți loc la terasă. 

2.
Tot vineri, Chestionabil ajunge la 20 de ediții, cu Jimmy Edgar, sex demon nomadic din Detroit, care face partyuri de la 13 ani și tocmai a scos un nou album, Majenta. Ni se spune că it’s all about sex without sex, așa că undeva după miezul nopții luăm drumul spre Malmaison (Calea Plevnei, 137A). Intrarea e 30 lei.

3.
SÂMBĂTĂ ne animăm în continuare pentru că ziua e plină și rozul se-ntinde de la Studio la Patria și până-n Control. Recomandăm cu căldură Magazin de sinucideri și Un monstru la Paris, animații franțuzești de mare angajament. Iar spre noapte purcedem cu interes la The Night of Animated Bad Taste, o noutate anul acesta, despre care cel care a făcut programarea nu a vrut să spună nimic, nici sub tortură. Surprise, deci. 

4.
Dacă nu e film, atunci să fie teatru: spectacolul Capete înfierbântate, despre 13-15 iunie 1990, pe una dintre terasele noastre preferate, Dianei 4. Teatru documentar și arhivă audio-video de interviuri, într-un proiect independent și autofinanțat. Sfatul e să mergeți, că merită, și să rezervați înainte (la 0745208186). Intrarea e 10 lei.

5.
DUMINICĂ Sub Pământ-ul ajunge prima oară în București. Nici aici un subiect prea vesel, pentru c-are la bază o cercetare în Valea Jiului, coordonată de Mihaela Michailov, Vlad Petri și David Schwartz. Echipa proiectului e cel puțin impresionantă: Alice Monica Marinescu, Katia Pascariu, Alexandru Potocean, Andrei Șerban, Bobo Burlăcianu, Adrian Cristea, Vlad Petri, Ana Colțatu, Ștefania Ferchedău și Cătălin Rulea. Și voiam să-l vedem de mult. Intrare liberă. 

Pin It email