6 chestii de luni până joi

Redacția | 11 Ian 2016

O săptămână cu filme și teatru, iar pe deasupra, o expoziție de pictură pe care nu trebuie să o ratați.

Luni, 11 ianuarie

1. Filmul din mansardă - A Short Film About Love - Săptămâna asta, de la ora 20 (dar mai bine veniți de la 19:30, ca să prindeți un loc bun), în mansarda de la Lente (Str. Arcului, nr. 8) puteți vedea unul dintre cele mai importante filme ale lui  Krzysztof Kieslowski, A Short Film About Love (1988). Intrarea este liberă, iar după proiecție puteți să mai zăboviți, pentru a discuta despre film.

Marți, 12 ianuarie

2. De vorbă cu fotografii de concerte - Marți îi veți putea cunoaște la Hanul Gabroveni pe unii dintre cei mai buni fotografi de concerte de la noi, într-o discuție deschisă ce va începe de la ora 19. De asemenea, veți avea la dispoziție 2 săli pline cu fotografii.

Miercuri, 13 ianuarie

3. Obie Platon - Humanotopia - Obie Platon, unul dintre cei mai tari artiști tineri de la noi, va avea o nouă expoziție de pictură la Sala Constantin Brâncuși a Palatului Parlamentului (Str. Izvor, nr. 3), ce va putea fi vizitată între 13 și 28 ianuarie. Humanotopia cuprinde cele mai noi lucrări ale sale, o serie de portrete fictive, reprezentând diverse tipologii umane.

Joi, 14 ianuarie


4. Joia de film: Timbuktu - Filmul Timbuktu (r: Abderrahmane Sissako), selectat în competiția oficială a festivalului de la Cannes în 2014, va fi proiectat la Spațiul Public European (Str. Vasile Lascăr, nr. 31), începând cu ora 19. Intrarea este liberă.

5. Omul Pernă - Textul lui Martin McDonagh are parte de o nouă montare la Teatrul Act, în regia lui Eugen Gyemant, cu Dan Rădulescu, Lucian Iftime, Ionuț Grama, Cătălin Babliuc și Teodora Iancu. Spectacolul începe de la ora 19, iar biletul costă 35 de lei. Cronică de la altă montare a piesei.

6. Sunset Limited - Tot joi, la unteatru (Str. Sfinții Apostoli, nr. 44) se joacă Sunset Limited de Cormac McCarthy (text ce a stat și la baza unui serial produs de HBO, cu Tommy Lee Jones și Samuel L. Jackson), în regia lui Andrei și Andreea Grosu, cu Șerban Pavlu și Richard Bovnoczki. Spectacolul începe la ora 19, iar biletul e 30 de lei.
Pin It email