6 (şase) recomandări de weekend

Redacția | 11 Ian 2013

Pârtieee!...

Aitch Heliana ne place, vezi aici. Mai nou lucrează cu drag și spor la o serie de acuarele care vor fi expuse în aprilie la o galerie din Portugalia c-un nume foarte frumos: Objectos Misturados. Ca să strângă bani să zboare și ea cu lucrările acolo face un sale sâmbătă la Pink Poop pe Kogălniceanu 49 (vizavi de Drept). Merem, cumperem.

Cine munceşte ziua pe Pârtia Kalinderu merge noaptea la concert. Subcarpaţi cântă sâmbătă în Inside Bar Buşteni. Intrarea e 20 de lei şi se întâmplă începând cu ora 9. 

Dacă tot Valea Prahovei, tot pe 12 ianuarie Rotopercutor (adică DJ Borac şi DJ Baty) vor fi în Subsol Club din Braşov (Str. Sf. Ioan 11). Distracţia începe la 10, şi atât costă şi intrarea. 

Dacă nu ai apucat încă să vezi 101 Czechoslovak Film Poster: 1961 – 1987 de la MNAC, duminică e ziua perfectă pentru asta, pentru că e şi ultima a expoziţiei. Artiştilor cehoslovaci li s-a dat o libertate mare de creaţie în realizarea afişelor pentru filme, aşa că şi-au făcut de cap cu direcţiile artistice contemporane ale vremii. Cele 101 de afişe expuse la Bucureşti fac parte din colecţia filmotecii Terry Posters din Praga. Muzeul e deschis de la 10 la 18.

Cum sala de cinema Elvira Popescu se redeschide după vacanța de iarnă, duminică seara (ora 19) e o ocazie bună pentru un film despre Cernobâl cu Olga Kurylenko.

Iar apoi e iar Revelionul, de data asta sârbesc, și de data asta la Modern. „N-ai fost niciodată la un Revelion sârbesc? It's time to get wasted.” dixit Ivana Mladenovici, sârboaică de încredere. De la ora 23.
Pin It email