6 (şase) recomandări de weekend

Redacția | 22 Feb 2013

Alchemia, Cineclub Midnight Session, Chinawoman (iar!), Mykki Blanco, MALA și mărțișoare cu pene.

1. Vineri, la Alchemia, de la 19, se lansează numărul 7 al revistei de arhitectură și arte vizuale Atelierul de Proiectare și se vernisează o expoziție de ilustrații semnate Alina Filipoiu, care nouă ne place tare.

2. De la 22, e Cineclub Midnight Session, cu scurtmetraje de Kenneth Anger. Proiecția se întâmplă la Sala de Cinema a UNATC, intrarea e gratuită. 

3. Dacă nu v-a trecut obsesia pentru Chinawoman, e pentru a treia oară la București. Are concert vineri seara în club Why ? Not (str.Turturele nr.11, pe la Piața Alba Iulia). Intrare 40 lei.

4. Sâmbătă - nimic, dar nimic nu ne oprește să - mergem la Modern la Chestionabil Queer Night cu Mykki Blanco, the Motherfucking Rookie Of the Year. Intrare 20 de lei.

5. Pe alt trip (de dubstep), la Atelierul de Producție e MALA, plus artiști din București, Oradea și Târgu Mureș. Intrare: 25 <00:00> 35.

6. Duminică ne relaxăm la un târg de mărțișoare cu funde, pene și broderii, organizat de surorile de la Chic Victim într-o cafenea nou deschisă pe la Foișorul de Foc, Coftale (Ștefan Mihăileanu nr.42).
Pin It email