7 (şapte) recomandări de weekend

Redacția | 14 Dec 2012

Cluj, Galați, Iași, Brașov, București.

1. Vineri seara, de la 22, Şuie Paparude sunt în Cluj, la Euphoria Music Hall. Cine nu-i în Cluj, poate-i prin Galați sâmbătă pe 15 și-i vede de la 21:30 în Zodiar Club

2. Tot vineri e în sfârșit un party la care nu trebuie să dârdâi. Ia-ți un pulovăr pe tine și fă și o faptă bună la pulovăr - for the selfless selfish.

3. Sâmbătă și duminică, Bucureștiul merge să cumpere cadouri de designer la Marché de Noël. Bijuterii de Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Ostra Berdo. Haine de Cristian Samfira, Patzaikin, Edita Lupea, Fe[Male] by Mirela Fraser, Ligia Carabeţ. Decoraţiuni de Ana Wagner, Anca Fetcu, Raluca Arnăutu, Luna de pe cer, Agnes Kezseg. Și mulți, mulți alții. Târgul se ține la The Ark, între orele 10 și 20, iar intrarea costă 10 lei. 

4. Tot sâmbătă, de la ora 22:00, în B52, Spunk se pune pe party aniversar - cu tort, confetti și shoturi și reducere de 100 Ron reducere la orice tatuaj pe care o să ți-l faci la ei. Pentru că dacă nu știai, Spunk despre asta e: tatuaje, piercinguri și muzici, și tocmai au împlinit 3 ani.

5. Weekendul ăsta se încheie a treia ediție de CLAP! - Zilele filmului pentru copii şi adolescenţi, eveniment organizat de Centrul Cultural Francez din Cluj-Napoca. La Cinema Victoria va rula Le gamin au velo al fraţilor Dardenne, iar la Cinema Mărăști poate fi văzută pe 15 decembrie animația Le tableau. Programul complet aici.

6. Dacă e weekend: 1. e alcool; 2. e deschis la muzeu. 1 și cu 2 pot da cu aproximație o raită pe la expoziţia Alcoolul, plăcere şi viciu în Braşovul de odionioară [sic], de la Muzeul de Istorie din Braşov. Umblă vorba că e cu berari și rachieri din secolul al XVI-lea, cu cârciumi, birturi, cafenele, cu evoluția fabricării și consumului de alcool din zonă din Evul Mediu până în comunism.

7. Duminică e talcioc urban de iarnă la Iaşi. De pe la 11:30 talciocarii își vor aștepta clienții în Club Zona cu cărți, bijuterii, haine, decorațiuni și orice le mai trece prin cap să aducă. Vor fi acolo și cei 3 Roadmanians, care strâng laptopuri, PC-uri, periferice pe care să le doneze personal la începutul anului viitor unui centru comunitar de informare din Guinea Bissau.
Pin It email