7 (şapte) recomandări de weekend

Redacția | 08 Mar 2013

Filme bune și interactive, teatru de sufragerie, cântare cu estrogen, 99 de biciclete, Șuie Paparude.

Vineri e o zi mare, pentru că intră în săli Poziția copilului, care nu e numai primul Urs de Aur românesc pentru lungmetraj ci și cel mai bun film românesc pe care l-am văzut în ultima vreme. N-aveți nicio scuză: rulează și la Studio, și la NCRR și la Elvira Popescu. Citește și cronica.

„10 minute mai târziu, călăuza aduce un morman de eșarfe și te anunță cu un ton relaxat că te vei lega la ochi cu una dintre ele.” Teatrul de sufragerie îl invocă pe Jim Morrison vineri de la 20:30, pe Grigore Cobălcescu nr.51. Rezervări la 0734397375. Teona liked.

Pe 8 martie, pe scenă la Carol 53 urcă doar fetele. La Contrapunct Estrogen Edition, numai gagicile cu voce sau instrumente fac muzica, de la ora 21 în sus, și apoi în jos. 

Pentru clujenii care vor concert, Șuie Paparude vin la 21, în Flying Circus Pub. Și pentru că e ziua fetelor, ele plătesc 15 lei, iar băieții, 20.

Roţi, antifurt, şufă, frână de mână, frână de picior, coarne, şa, ghidon, sonerie, tot ce vreți. Sâmbătă, la 19, pedalăm spre Bicicleta, pe Lipscani, unde Allan Dalla expune 99 de biciclete ilustrate în tehnici variate. Cu sunete marca Origami Sound.

Sâmbătă, de la 8 seara, mergem să vedem primul film interactiv din lume. Kinoautomat a fost făcut de Raduz Cincera pentru un eveniment din 1967 și are 9 momente în care publicul votează ce se va întâmpla mai departe. Proiecția se întâmplă de la ora 20, la Cinemateca Eforie. Subtitrarea e în engleză, intrarea e 5 lei.

Primul concert la terasă pe anul ăsta: 9 martie, We Singing Colors pe terasa din Club Control. Intrare liberă și primăvară incipientă.
Pin It email