7 (şapte) recomandări de weekend

Redacția | 31 Ian 2014

Live-uri prin cluburi, ShortsUP, Luna LGBT. Şi rugby, dacă te ţine.

1. Să Film! e un proiect UNATC care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Pe 31 ianuarie, de la 19:00, rulează la Sala de cinema a UNATC documentarul După tăcere - ceea ce nu e rostit nu există? (România 2012, regie Vanina Vignal), urmat, de la 20:30, de o discuție cu echipa filmului. Intrarea e liberă. 

2. Danaga lasă Clujul pentru o vineri și vine la București să postlanseze albumul care mult ne-a plăcut Am n-aripi. În Club Eden, de la 22. Intrarea e 10 lei.  

3. Tot vineri, tot de la 22, Nerub face gălăgie în Club Panic, cu proiecţii video pe fundal. Intrarea e gratuită. 

4. Și a sosit și Weekendul Comediei Scurte II al ShortsUP, ceea ce înseamnă că sâmbătă și duminică seara se strânge Bucureștiul amator de scurtmetraje la Cinema Patria și, dacă nu și-a luat din timp abonamentul de 40 de lei de pe Eventim sau MyTicket, intră cu 35 de lei pe seară. Selecția de filme explorează, de data asta, narcisismul contemporan și cuceritorul cuvânt al lui 2013, selfie. Găseşti şi Caietele SUB25 acolo.

5. Stai bine în geacă? Dacă te ține, naționala de rugby are meci cu Portugalia pe 1 februarie, la Cluj Arena, la 16:00. Partida face parte din Cupa Europeană a Naţiunilor. Biletele costă 1 leu pentru sub 18 și 10 pentru majori. 

6. Sâmbătă începe și Luna LGBT: 20 de evenimente prin tot Bucureștiul, de la CNDB la Urbanesc și terminând tot în Club Control, c-un tradițional Queer Party. Primul date e acustic, pe 1 februarie, în Saint Ink, cu Teo și Sammy, Cătă și Plastik Charm.

7. Că tot vorbeam de Control, tot sâmbătă se inaugurează conceptul FAUNA LTD, cu Rochițe și Kaleidonescu live. Intrare 20 lei.
Pin It email