Ce se mai întâmplă prin Experimentalist?

Promo | 19 Feb 2013

Gameleon, Breslo, Carmin Gaspar, Andrei Nicolescu, Formaje Artfiles

În primele două articole am recomandat provocări și concursuri. Găsite toate, prin Experimentalist.ro, prima platformă care provoacă oamenii să își depășească limite. Am scotocit și săptămâna asta printre manifestările facilitate de Grolsch.
 
Am găsit Gameleon
 
Care este un proiect românesc pentru jocuri în HTML 5. O echipă de developeri din România care lucrează la o platformă ambițioasă ce îți permite să-ți creezi propriile jocuri. Editorul Gameleon va putea fi accesat din orice browser și îți va permite să-ți creezi propriile hărți, personaje controlate de AI și evenimente în-game. Foarte pe scurt, poți face un online RPG chiar dacă nu ai experiență de game making, pentru că Gameleon îți pune toate uneltele la dispoziție. Developerii caută finanțare pentru a dezvolta engine-ul Gameleon astfel încât să poată să facă față oricărei dorințe creative a jucătorului - să poți face jocuri de orice tip, de la platformere până la simulatoare sau chiar jocuri de racing. Vezi aici detalii.
 
Breslo și-a ales câștigătorii
 
Provocarea lansată de Breslo și Grolsch – ”Creează un obiect magic și postează o poză cu ce ți-a ieșit + o descriere cu la ce folosește (ca să fie magic trebuie să aibă cel puțin trei întrebuințări). Poți să bagi și un tutorial dacă ai vocație didactică. Premiile sunt kituri DIY  - unul de făcut bere în casă, unul pentru un terrarium și unul pentru un kaleidoscop.”
 
Info despre ce a ieșit și cine a luat premiile găsiți în pagina de provocări.
 
Trei conturi care merită vizitate
 
1.Despre Carmin Gaspar știm că e din București, că desenează foarte frumos și că spune ”Drawing is like a drug”. Desenele ei aici.
 
2.Andrei Nicolescu este student la UAUIM și interesat de graphic design și pictură. O parte dintre lucrări aici.
 
3.FORMAJE ARTFILES se intitulează manifest bilingv (romana/engleza) de artă și cultură contemporană românească. Pe contul lor găsești o mulțime de informații și proiecte interesante.
Pin It email