Ce ne-a stârnit cel mai mult săptămâna asta pe Experimentalist

Promo | 30 Ian 2013

Provocări și premii. Fotografie înghețată. Eschaton.

Am scotocit după oameni frumoși și întâmplări interesante. Prin Experimentalist.ro, prima platformă care provoacă oamenii sa își depășească limite. Mai jos top-trei-ul nostru, ales dintre manifestările facilitate de către Grolsch.

1.Creează un obiect magic: provocarea de a scoate artizanul din tine

Creează un obiect magic și postează o poză cu ce ți-a ieșit + o descriere cu la ce folosește (ca să fie magic trebuie să aibă cel puțin trei întrebuințări). Poți să bagi și un tutorial dacă ai vocație didactică.

Premiile sunt kituri DIY  - unul de făcut bere în casă, unul pentru un terrarium și unul pentru un kaleidoscop. Vezi provocarea.

2.Proiectul Fotografia ÎnGheață - imaginile câștigătoare

Lansată înainte de Crăciun, provocarea cu gheața semăna cu o joacă de-a laboratorul: trebuia să îngheți și să înghesui într-un cadru un obiect fetiș, preferabil neanimat. Ne-a plăcut mult bulgărele câștigător al lui Alin Suciu care a înghețat o casetă (și creionul cu care s-o deruleze cine o dezgheață) și bomboana metalică a lui Marius Stoianov, despre care ai jura că e mentolată.

3.Eschaton: proiectul mix media al lui Alexei Pătrașcu

Dând o raită prin comunitate, la Formaje Artfiles am dat peste cel mai nou proiect al basarabeanului Alexei Pătrașcu, o demență animată de un pic peste 5 minute. Eschaton înseamnă sfârșit, sau cum i se mai zice zilele astea Big Rip sau Big Freeze. Dar hai să nu stricăm surprizele din video.
Pin It email