Experimentalist.ro – provocări și premii

Promo | 07 Feb 2013

Featuring Timishort, Breslo și Mindfruit.

A doua săptămână când ne căutăm idei și subiecte. Prin Experimentalist.ro, prima platformă care provoacă oamenii să își depășească limite. Mai jos un top trei, ales dintre manifestările facilitate de Grolsch.

Motor, acțiune, provocare

Timishort Film Festival se feelingește în apropiere de Valentine, Dragobete și alte amoruri și provoacă cinefilii – că sunt amatori sau regizori, actori - să recreeze o scenă romantică celebră. Oricât de lungă, oricât de neprofesionistă, oricât de dementă, cu DSLR, cu telefonul sau chiar .gif + referința cinematografică în descriere. Premiul este un LomoKino cu accesorii (Fritz the Blitz 2.0, Lomokinoscope și LomoKino Smart Phone Holder).

Good beers go to Heaven

Am reciclat și noi de câteva ori sticle de Grolsch la masă : cauciurile roșii îmbracă frumos un creion, iar din zăbrelele metalice ies inele feshăn. Câțiva artiști au făcut asta mai serios la un proiect-provocare de reciclare artistică a Grolsch cu Breslo pentru a da sticlelor ieșite din uz un sens estetic. Ioana Popovici a scos sticla de Grolsch de la saltea, i-a pus aripi și a băgat-o în sertar. To do, aici.

Încă o provocare

Mindfruit te provoacă la duel mental! Fii creativ, ingenios și arată că vrei să aduci o schimbare în bine comunității în care trăiești. Iar cel mai bun proiect primește o tabletă Samsung Galaxy Tab S2. Intră pe Experimentalist, citește regulamentul și trimite, până pe 4 martie, propunerea ta de proiect la proiecte@mindfruit.ro.
 
Pin It email