[Creative Jam #02] – Bogdan Şerban versus Millo Simulov

Promo | 23 Iul 2014

Când prinzi un om de radio, respectiv pe Bogdan Șerban, și-l alături unui om care se ocupă de tot ce-nseamnă vizual, adică Millo Simulov, regizor, nu au cum să nu sară scântei creative. Așa se întâmplă al doilea Creative Jam din serie.

I-am prins pe cei doi la prânz, în Energiea. Au făcut schimb de personalități, și-au imaginat cam ce roluri în radio și film i-ar prinde mai bine, au consultat creativitatea și preț de câteva minute au discutat despre simptomele ei. În culise au mai vorbit și despre proiectele pro bono, despre libertatea care vine la pachet odată cu ele și despre cum Millo nu a refuzat mai niciodată propunerile de videoclipuri pe care le-a primit din partea newcomerilor.

Creativul, au decis ei doi, nu trebuie să aibă stare, nu trebuie să aibă somn. Ne plac și nouă cearcănele, atunci când semnalizează creativitatea. Creative jam, cu Bogdan Șerban și Millo Simulov, amândoi pe frecvență experimentalistă.

---
Ne-am transformat draughtul într-un container creativ. Forma aleasă este de borcan, ca să stocăm în el niște jam creativ. Îl găsiți în localurile Grolsch din toată țara. Inspirat de Swingtop-ul care se leagănă deasupra sticlelor și deasupra normei, borcanul vine cu un capac care ține berea mai rece și mai fresh pentru mai multă vreme.

Vă provocăm să cereți un Grolsch la borcan și experimentați un nou mod de a bea bere la draught. Gândiți în afara borcanului, stocați inspirația înăuntrul lui.

---
experimentaliștii
acum în varianta cu borcan
Pin It email