Cele mai iubite 5: Alina Bucur

Alina Bucur | 09 Mar 2013

Pulovere găurite, dresuri nenumărate, colier cu muscă, inel cu ametist, Bumble and Bumble.

Pulovere cu găuri sau cămăși cu pete
Nu, nu sunt mâncate de molii. Așa le port eu. Îmi place corpul meu, așa că mai toate hainele mele au ferestre care deschid către el. Sunt de bun simț. Îmi plac foarte mult imprimeurile cu pete, stropi sau orice mă duce cu gândul la Jackson Pollock. Mulți cred că am o mică obsesie pentru ele. Un alt mare artist spunea într-un interviu: "Think rich, look poor!" Așa și eu. 

Dresurile
„Dresu', tovarășe!" spunea un prieten când vedea gagici prin club purtând unii. El avea un fetișism, eu am o adevărată colecție: de la imprimeuri cu căsuțe în stil olandez, la steluțe și, evident, găuri, linii în felurite culori. E imposibil să nu le remarci. House of Holland e unul din brandurile cu care rezonez foarte bine.

Colierul Bark

L-am primit acum doi ani de la colegii mei din Londra și a fost creat de Miwako Yoshioka într-un singur exemplar. E placat cu aur și are o turmalină neagră în care a fost fosilizată o muscă. E superb. Nu-mi plac gablonțurile și bijuteriile supra-dimensionate. N-am înțeles niciodată trendul ăsta.

Inelul cu ametist
L-am primit recent de la o prietenă. Se pare că ametistul protejează împotriva consumului excesiv de alcool. Legenda spune ca Bachus a turnat vin pe o nimfă și a fost transformată într-un cristal de culoarea violet. Alcoolul e un dușman periculos, dar Biblia ne învață să ne iubim vrăjmașii.

Produsele Bumble and Bumble

Mereu primesc complimente pentru părul meu buclat, nebun și vesel. Adevărul este că am foarte mare grijă de el. Produsele organice de la Bb. mi se potrivesc cel mai bine. Îmi place că au un design vesel, artsy și un miros atât de jucăuș că-ți vine să-l mănânci. Mereu se trezește câte unul care vrea să-și înfigă mâna în părul meu, așa că am găsit o replică mișto: "You can beat me, you can abuse me, but if you touch my hair you're dead meat!" 

Alina Bucur are 25 de ani, e absolventă a Universității UEL Londra, secția artă contemporană și media, iar momentan lucrează în cadrul departamentului curatoriat-cercetare la MNAC (Muzeul Național de Artă Contemporană).
Pin It email