Cele mai iubite 5: Biu Braicu

Biu Braicu | 19 Noi 2015

Pălărie cu dantelă, fustă Manoush, geantă cu lacrimi de unicorn, cercei cu clips, Air Huaraches.

De obicei nu am bariere, mai ales în materie de haine. Dacă îmi place ceva, port. Iubesc faptul că industria modei din ziua de azi îmi dă posibilitatea să-mi creez propria capodoperă și să o și pot purta. Un lucru e clar: într-o zi pot să umblu prin oraș cărând după mine un covor roșu, iar în alta pot să strălucesc într-o pereche de adidași; atitudinea contează. Dacă mă îmbrac bine, mă simt bine. Dacă mă simt bine, mă comport la fel de bine. Mai jos sunt 5 dintre cele mai iubite lucruri din viața mea materială.

Pălăria cu dantelă

Daca voiam să umplu acest top 5 doar cu pălării, puteam. Pălăriile sunt preferatele mele. Nu-mi place să colecționez lucruri, însă la pălării chiar nu mă pot abține. Accesoriile în general ne fac ținuta și o completează, oricât de simplă ar fi ea.

Această pălărie este luată dintr-un magazin din Anglia de pălării foarte vechi – de obicei îmi place să vânez genul ăsta de magazine. Ea mi-a atras atenția. Cel mai mult îmi place la ea că are un elastic ce o susține, iar părul rămâne pe spate exact ca la o prințesă.

Fusta Manoush

E primul produs Manoush achiziționat. Îmi doresc ceva de la ei de foarte mult timp, dar știți cum se spune: „Lucrurile bune vin celor care așteaptă”. Fusta asta o cumperi o dată și o ai pe viață. E din bumbac, cu mici modele pe margine. Îmi place să am mereu ceva nou, să inspir lumea, deși mă îmbrac doar pentru mine. Cred că atunci când port fusta Manoush inspir multă energie pozitivă pentru că ea ma face să mă simt în felul ăsta; hainele chiar emană energie.

Geanta cu lacrimi de unicorn

M-a cucerit din prima. Am văzut-o pe internet, am comandat-o, am iubit-o! E frumoasă, se potrivește la aproape orice și dă veselie oricărei ținute. Nu am foarte multe haine comandate de pe internet, însă acest site avea o conexiune mare cu ASOS și am zis să încerc, nu am aproape nimic de pierdut. E adevărat, forma de pahar de suc o face și mai amuzantă. De fiecare dată când o port mă simt mai specială și mai Out of Space. Trebuie să recunosc, am purtat-o chiar și la o nuntă și a fost just fine.

Cerceii cu clips

Acești cercei se numesc „Cercei Boemia”. Sunt vechi de mai bine de 100 de ani, dar încă arată fabulos. I-am iubit din prima. Eram la un târg de antichități unde o doamnă aranjată, cu un stand pliiiiin doar de cercei Boemia, a început să-mi prezinte mai multe modele. Într-un final, am decis să mă uit într-o altă cutie de pe masă, unde se aflau fabuloșii cercei cu perle și diamante roz - mă duc într-o altă lume și mă fac să mă simt ca o adevărată lady.


Air Huaraches

M-am îndrăgostit de ei din minutul în care am pășit prin fața vitrinei și i-am văzut acolo cum așteptau să-i iau eu să-i port. Eram în București la Piața Romană, pe lângă magazinul Kix, era o oră târzie, așa ca n-am reușit să intru să-i probez. Culmea, i-am luat de abia peste vreo 4-5 luni (nu știu cum de încă mai erau). Eu cred că dacă ceva e făcut să fie al tău, al tău va fi, așa cum am pățit eu cu acești adidași. De atunci pot spune că am făcut puțin exces de ei și o să mai fac puțin până realizez că nu e singura mea pereche de pantofi. P.S Când mergi cu ei, pășești pe norișori, nu pe asfalt.
_

Biu are 18 ani și e în clasa a 12-a, la liceul Dinu Lipatti, secția actorie. E din Timișoara, dar de doi ani locuiește în București, ca să poată să se ocupe mai îndeaproape de pasiunea pentru actorie. A jucat deja în două filme: Alt Love Building (R: Iulia Rugină) și Palatul pionierilor (R: Bobby Păunescu). Are un blog de fashion. Visul ei e să se mute în SUA.
Pin It email