Cele mai iubite 5: Cosmin Florea

Cosmin Florea | Redacția | 06 Feb 2013

Pantaloni-fustă Comme des Garçons, ochelari Illesteva Leonard, pălărie, eșarfă, cămăși.

Încă din liceu îmi plăcea să mă îmbrac mai ciudat, urmăream site-urile de modă și nu trecea zi în care în drumul spre liceu să nu intru în vreun second hand - iar în Brăila sunt foarte multe și mișto. Pe atunci însă era cam periculos să o arzi fashion sau cool, că ți se punea din start ștampila de gay și era posibil să fii vânat în plină stradă - posibil să fie la fel și în prezent. Însă am supraviețuit eroic și am ajuns în capitală, unde speram eu ca atmosfera să fie mai pașnică.

Este clar că lucrurile evoluează și vezi tot mai mulți oameni fain îmbrăcați pe stradă în București (mai mult femei), însă dacă nu locuiești într-o zonă safe și mergi cu autobuzul sau metroul îți iei sigur comentarii, oamenii se uită urât la tine sau chiar îți râd în față. Din fericire eu nu prea trec granițele zonei centrale, lucru care îmi permite să-mi pun poalele în cap, pe românește vorbind, când am chef. 

Pantalonii-fustă Comme des Garçons

Cu pantalonii-fustă Comme des Garçons a fost dragoste la prima vedere. Îmi doream de mult o fustă din colecția de la Fujiwara dar erau mult prea scumpi, când am dat de aceștia i-am luat imediat. Nu au fost un chilipir, i-am luat pe bani grei de la Entrance, dar nu atât de mulți cât erau ceilalți. E clar că modelul nu îmi permite să îi port oricând și oriunde, dar sunt extrem de comozi.

Ochelarii de vedere Illesteva Leonard

Pentru mine sunt foarte importanți ochelarii, dat fiind că îi port tot timpul iar fără ei e un coșmar. Am avut zeci de perechi, majoritatea s-au spart sau i-am pierdut. Pe ăștia îi am cam de un an și îmi plac de mor, din cauza asta stau mai tot timpul cu frică să nu-i sparg.

Pălăria

O port cam de doi ani și am impresia că este cel mai elegant accesoriu pe care îl poate purta un barbat. Am cumpărat-o de la A Outra Face da Lua, un vintage shop genial din Lisabona.

Eșarfa Givenchy

E foarte mișto că e mare și chiar ține de cald. În general nu prea sunt fanul eșarfelor, dar la asta printul și materialul sunt minunate.

Cămășile Dolce&Gabbana și Comme des Garçons

Nu am putut să mă decid care dintre ele îmi place mai mult. Am o colecție foarte mare de cămăși (48) și nu cred că o să mă pot abține să îmi tot cumpăr. Le pot îmbrăca și asorta în fel și chip iar rezultatul mă mulțumește tot timpul.
_

Cosmin Florea face scenografie și styling freelance. Printre altele, a lucrat cu Radu Afrim la Omul Pernă (decor), Sufletul puncte de veghere (costumele actriței principale) și recenta Năpasta, pentru care a făcut toate costumele. Este stilistul personal al Alexandrei Ungureanu.
Pin It email