Cele mai iubite 5: Oana Titică

Oana Titică | 14 Mai 2015

Ghete verzi, costum de baie cu buline, bluză de mătase cu spatele gol, pantofi roșii, bluză albă apretată.

Regula de aur a dulapului Titică este că, la fel ca restul casei, trebuie să conțină cât mai puține lucruri. Am o pasiune dementă pentru aruncat obiecte când mă plictisesc de ele, ceea ce se întâmplă într-un timp foarte scurt și fără motiv. Şi nu pot să mă atașez de haine. De aceea, chestiile mele „cele mai iubite” nu sunt de fapt „iubite”, sunt doar „chestii care îmi plac mult în acest moment al vieții, până vor ajunge și ele la gunoi*”.

Also, mă bucur enorm că am ocazia să scriu despre hainele mele preferate în sezonul cald, fiindcă garderoba mea de iarnă e neagră și de căcat.

Vara, în schimb, îmi cumpăr tot felul de chestii drăguţe și colorate, de obicei cu imprimeuri, motiv pentru care dulapul meu pentru sezonul cald arată ca un fel de pădure tropicală cu chestii care nu pot fi combinate între ele, plus elemente de Peggy Bundy și mult animal print, pe care nu l-am inclus în listă pentru că sunt o doamnă.

Ghetele verzi

Le-am luat de la Otter, într-un moment de reduceri maxime și sunt cu un număr mai mare decât port de obicei (eu am 35, iar în majoritatea magazinelor, pantofii pleacă de la 36). Mi-au plăcut atât de mult încât nu mă deranjează că arăt ca o raţă încălţată cu ele. Also, sunt cumpărate pentru ziua în care îmi voi lua blugi trei sferturi, ceea ce nu mi s-a întâmplat încă.

Costum de baie cu buline

L-am luat pentru că îmi imaginam că o să arăt ca Beyonce dacă îl port, însă tot ce am rezolvat e să am silueta și mișcările unui fotomodel scund și cu fundul puţin cam mare. Ceea ce, per total, e o chestie pozitivă.

Bluză de mătase cu spatele gol 

E unicat, luată de la magazinul care niciodată nu știu cum se numește dintre Unirii și Universitate, pe dreapta într-un gang înainte de o șaormerie. Are spatele gol și e bluza care m-a convins că chestiile cu spatele gol îţi fac, for some reason, fundul să arate mai bine. SERIOS! Do try.

Pantofi roșii de la Musette

Nu port niciodată, dar niciodată, pantofi care sunt incomozi. Ever. Mi se pare o problemă inutil în plus. Dar port tocuri cât pot de des. Cum fac asta? Am descoperit de-a lungul timpului niște branduri cu calapoade super comode și tocuri medii spre mari care îmi plac, cum sunt stilettos de la Musette, care au toc de 7cm și arată fantastic. Pot inclusiv să fug după câine cu ei (da, am încercat).

Bluză albă de domnișoară

Mi s-a spus că arăt polished îmbrăcată în ea, așa că n-o mai dau jos de o lună. Mi-am luat-o într-o zi în care căutam un maieu alb de bumbac și mi-am dat seama că nu am nici o bluză de domnișoară. E stiff și se aranjează foarte bine. Merge cu blugi și cu pantofii roșii pe care i-am explicat în prealabil.

*unde „gunoi” = ghena de la care le ia mai departe femeia de serviciu a blocului și le dă lui fiică-sa. 

***
Oana Titică a ajuns în București la 19 ani, s-a angajat la o revistă de modă, iar după 2 ani se spune c-a devenit „cel mai frumos redactor șef”. De câțiva ani a descoperit că food is love, ține blogul Chicineta și este editor coordonator la Good Food. 
Pin It email