Cele mai iubite 5: Sandra Bold

Sandra Bold | 06 Apr 2015

Colier cu POP, cămașă albă, hanorac adidas cu tucani, fes cu pizza, geantă Chanel.

O să trișez la proba Cele mai iubite 5. Sunt prea 5 și eu acum o oră jumătate am zis că intru pe Instagram să caut o poză. 250 de postări mai târziu, mi se făcuse un dor ciudat de momente și lucruri și oameni. Oricum, ideea e că erau meleoane de lucruri acolo și nu știam ce Celebrity Death Match să fac între ele ca să ajungă în Top 5. Așa că am zis că o dau ca la Pitești, mai fac o poză, din greșeală apar trei obiecte în loc de unul singur, din greșeală vorbesc și despre ele. So here it goes.

Colierul cu POP

Pentru că a contribuit a million trillion la faptul că am ajuns să scriu aici despre lucrurile care-mi plac mie cel mai mult, pentru că e făcut de mâinile mele cu ajutorul lui Vlad și pentru că l-am dedicat Iuliei, cea mai soră din lume.

Cămașa albă

Iubesc cămășile, în general, albe, în particular. Cât mai multe și mai în particular, cu guler înalt sau tăiate la baza claviculei, decupate în spate sau tunici sunt perfecte, dacă mă întrebi pe mine. Aici rochia-cămașă în care intru cel mai des.

Hanoracul adidas cu tucani

You can buy me with adidas items, I’m so not necessarily cheap. Mai țineti minte reclamele de pe Cartoon Network la Fruit Loops? Ăsta e un video care nu are nicio legătură cu ele în afară de faptul că are un tucan în el. Este primul meu hanorac adidas. Eu și Nadia, jumătatea mea creativă, avem la fel, suntem surori de tucani. Și asta e foarte tare.

Fesul cu pizza

Se poate spune că sunt o crazy hat lady, îmi plac cel mai mult din lume. Vreau toate modelele, culorile și dimensiunile. Într-o zi o să și am toate pălăriile din lume. În secunda asta aleg fesul de la Lazy Oaf. Pentru că pizza și pentru că all the pizza gifs

Geanta Chanel

De când mă știu, am vrut un Chanel clutch - modelul ăla copiat de toți chinezii, matlasatul, cu romburi și dublu C și lanț, ca să o porți pe umăr, ca o lady. Ei bine, nu aia. Dar am primit de la Andrei și Bogdan o geantă Chanel transparentă plina de dublu C-uri. E tare că pare fix un joc din ăla de anii ’90, când eram eu mică, la care te chinuiai să manevrezi niște cerculețe printr-un lichid ca să ajungă pe un vârf de plastic. Doar că în loc de joc e o geantă Chanel. Bineînțeles că nu ies în oraș cu parfumul, perlele și ochelarii OO în geantă, dar așa m-a învățat pe mine Pinterest-ul că arată cool pozele. De-aia le-am aruncat din greșeala și neglijent în geantă și le-am făcut o poză care întâmplător conține și o rață într-o ureche pe un covor zburător.

PS: The Disco Issue

Ascult Gorillaz și mă gândesc cum să explic povestea cu DiscoBall-ul. Totul a început când am pus DiscoBall-ul de la Mara pe lista de Cele mai iubite 5. Iubesc obsesiile Mirelei și obsesia Mirelei, de data asta, a fost să-mi explic numele de scenă, ăla de DiscoBold. Așa că am coborât discoballu’ aici, jos, ca să-i dau spațiu să respire. Globul disco a trecut oceanul și a venit în bagaje de cală și de mână și de taxi tocmai din NYC. E minunat, dar e și mai minunat pentru că e de la Mara. Mara e super și face cele mai cool cadouri din lume (doar a adus un glob disco cu avionul ca să-mi arate că s-a gândit la mine). Hop, în poza e și sticla Absolut Disco (God bless edițiile de colecție Absolut) și brelocul disco și un colier pus acolo de dragul lui „ca așa simțeam eu că o să fie mai frumoasă poza”.

DiscoBold. Mă cheamă Bold, numele brut, pe cartea de muncă. DiscoBoldu’ l-am primit în Control, de la Mihnea. Dansam plină de paiete, mă învârteam și mă balansam mai mult sau mai puțin grațios. Și reflectam cioburi de lumină peste tot, ca un DiscoBall, mai mult sau mai puțin grațios. Ball-Bold, Disco-Disco, Disco-Ball, Disco-Bold. S-a băut vodcă cu apă minerală (fără lămâie), s-a dansat, a ieșit numele și l-am pus pe Facebook pentru că, hei, de ce nu.

*Legendă* Știu că nu îi cunoașteți pe toți oamenii menționați mai sus, dar credeți-mă că sunt cool, simpatici și adorabili și mișto. 

***
Sandra Bold are fix 27 de ani. E copywriter într-o agenție de publicitate și miezul petrecerii oriunde merge, ca un DiscoBall. La glumele ei poți să râzi și o zi întreagă; are unul dintre cele mai captivante conturi de Instagram.

Pin It email