Fashion Picnic-ul de la Librăria Bastilia

Bogdan Th. Olteanu | 17 Iul 2012

De unde redacția SUB25 și-a cumpărat un ciocan.

Coming Out Of The Closet, pentru că așa s-a numit evenimentul, a fost creat ca să readucă la viaţă haine şi accesorii uitate în dulapul bloggerilor de modă sau al fashion editorilor din România. Multe, după cum am putut vedea la fața locului. Bulversant de multe.

Cei (cele) patru fashion editori invitați să expună ce le prisosea prin garderobă sunt: Aveţi Şi Pe Roz (care nu este fashion editor, ci blog), Diana Ioana Mărăşoiu, Mirela Petre, Monica Georgescu.

În locul cu pricina (mansarda Librăriei Bastilia) era foarte frumos. Aveau răcoare și apă rece și ceai bun. Plus o mulțime de culori, pentru că peste tot erau expuse bulversant de multe haine. Despre care nu vă putem spune prea multe, pentru că redacția SUB25 a fost reprezentată acolo de doi bărbați, afoni la fashion.

Drept urmare a fost o vizită scurtă, în care am fotografiat expozanții. Dar ne-am întoarce, oricând se mai organizează. Și am aflat că o să se mai organizeze.

Legende foto:
1. Diana Ioana Mărășoiu + Adela Coman-Trambouze, împreună cu o revistă, pe care prima a cumpărat-o de la cea de-a doua, plătind cu o pereche de blugi roz.
2. Monica Georgescu și o geantă cumpărată de la Mango, pentru că „era la reduceri și eram deprimată”.
3. Tatiana Moise cu o rochie de dantelă Pull & Bear. „Scap de singurul item sexy din garderobă. Îmi place în continuare, dar pe altcineva”.
4. Mirela Petre și o jachetă Versace XH&M, cumpărată din necumpătare și purtată o singură dată, în Gaia.
5. Liana Popa (Aveți și pe roz) cu un body corset, adus pentru că era roz.

PS.
Ca să nu plecăm cu mâna goală am cumpărat și noi lucruri: două reviste, o insignă c-un cap de cal și un ciocan (de la British Gallery).

foto: Claudiu Popescu
Pin It email