Panasonic LUMIX Award. Concurs foto.

Redacția | 18 Noi 2011

Panasonic lanseaza editia 2011/2012 a competitiei de fotografie digitala LUMIX Award, cu tema “Viata e o scena”. Fotografii amatori si semiprofesionisti sunt invitati sa înscrie imaginile care surprind cel mai bine lumea care îi înconjoara, fie ca e vorba de oameni interesanti, locuri unice sau evenimente extraordinare care transforma viata de zi cu zi intr-o scena.
break

Cele mai creative lucrari înscrise vor câstiga camere foto LUMIX iar Panasonic va expune fotografia castigatoare în cadrul unuia din evenimentele sale la nivel european care va avea loc anul viitor.

In perioada octombrie 2011- 31 martie 2012, participantii pot înscrie câte o fotografie pe luna, care sa exprime scenele din jurul lor, iar vizitatorii website-ului LUMIX Award vor avea ocazia de a vota imaginile lor preferate luna de luna. Cele mai populare dintre acestea vor fi evaluate de catre juriul LUMIX Award, un grup independent format din fotografi profesionisti, regizori si art directori, precum Robert Grischek, Sodja Zupanc Lotker si Enrico Martino. Juriul va alege atât câstigatorii fiecarei luni, cât si pe cei finali, care vor fi anuntati la 31 Martie 2012.

Ultimul castigator a fost: Thorsten Schnorrbusch - "Art of decay"

Panasonic LUMIX Award.
Pin It email