Pin It email

Ţoale de actor: Cluj

Îi știm pe actori din filme și de pe scenă și-i vedem îmbrăcați în tot felul de costume, mai de designer sau mai crazy, dar în rest se îmbracă la fel ca noi. Sau? Bulboacă i-a surprins pe stradă și le-a făcut fotografii cu telefonul, un Huawei P9.

Am ajuns dimineață de tot în Cluj, pe ger și ceață. Am luat-o la picior de la gară spre centru, și până să mă întâlnesc cu primii actori, soarele s-a băgat în față. Un telefon cu cameră mișto face poze și mai bune când ține lumina cu tine. Asta a ieșit în Cluj, după un streetstyle de București geros în săptămâna precedentă

Pe Alex Chindris nu îl cunoșteam deloc, dar am avut mega chimie fotografică. Chiar mi-a plăcut să caut și să găsesc acele pietre care să se asorteze perfect cu jantilica lui de toamnă (zisă și cojoc, după cum mă corectează editorul de fashion, sau Alain Delon, după prietenii mei mai în vârstă). 

Denisse Moise e genul ăla de fată care a făcut arhitectură, a fugit în lume și apoi a dat la actorie la Cluj. Combinațiile ei de alb și gri din ziua în care ne-am văzut mi s-au părut mixul perfect pentru tranziția de la toamnă la iarnă. Cu tot cu zâmbetul ăsta mișto al ei pe față, înghețat.

Nu știu cum de Eric Țuțuianu a ieșit așa băiat rău în poza asta, dar oricine îl cunoaște sau l-a votat la Românii au talent știe că e un băiat de aur.  

M-am întâlnit cu Alexandra Tarce la locul și în momentul potrivit. În fața teatrului*, când trecea un avion super jos, că așa se zboară în Cluj. Haț!
*Teatrul Național Cluj-Napoca, unde e actriță Alexandra.

După Alexandra Caras am mers în curtea de la Reactor, unul dintre cele mai cool locuri în care se face teatru independent în Ro. Alexandra poartă lucruri simple: o borsetă kick-ass, pantaloni kick-ass-big-time și o întrebare fără semn de întrebare de pe tricou pe care e bine să ne-o punem din când în când.

Cosmin Stănilă
, zis Coco, e în anul III la actorie, dar eu îl știu de când era mic și venea la Ideo Ideis, la Alexandria. Are cea mai de toamnă haină pe el.

Nu numai mie îmi plac mult blugii suflecați. Ăsta ar fi unul dintre lucrurile faine din poza care mi-a ieșit cu Irina Sibef, care are 22 de ani, e din Constanța, și iată, e actriță la Cluj. Contribuie desigur la reușită și părul Irinei și fularul și poarta, lumina de pe ea și copacul din spate. Și momentul, desigur. 

Am chemat-o pe Sânziana Tarța la o poză pe Podul Elisabeta. Ăsta e un pod peste Someș pe care sigur am mai trecut de vreo 10-15 ori în drumurile mele prin Cluj, dar de data asta mi-a super atras atenția, pentru că oamenii și-au prins lacăte cum au văzut prin Paris. Sânziana e una dintre cele mai tari actrițe de plus-minus 30 de ani pe care le știu Se bat teatrele pe ea, ea a ales Clujul. În rest, n-o să uit ever concertul celor de la Subcarpați de la Festivalul Plai. Printre invitați a fost și ea pe vreo două piese. Voce, tăticule. 

***
Nu degeaba au fost făcute fotografiile cu telefonul Huawei P9: are lentile Leica. Camera RGB este tare pe capturarea culorilor, cea monocromă excelează pe detalii. Asta înseamnă overall că telefonul face fotografii profi, cu multe detalii și culori #nofilter, chiar și când nu prea e lumină.

Ţoale de actor: Cluj Alex Chindris
Ţoale de actor: Cluj Eric Țuțuianu
Ţoale de actor: Cluj Irina Sibef & Eric Țuțuianu
Ţoale de actor: Cluj Sânziana Tarța
Ţoale de actor: Cluj Eric Țuțuianu, Alex Chindris, Irina Sibef, Cosmin Stănilă și Denisse Moise. [Fotografii făcute cu Huawei P9].
Ţoale de actor: Cluj Alexandra Caras
Ţoale de actor: Cluj Irina Sibef
Ţoale de actor: Cluj Alex Chindris în Alain Delon.
Ţoale de actor: Cluj Denisse Moise
Ţoale de actor: Cluj Alexandra Tarce
Ţoale de actor: Cluj Cosmin Stănilă
Ţoale de actor: Cluj Irina Sibef & Eric Țuțuianu.
Pin It email