AVANPREMIERE 12

Redacția | 20 Mai 2013

23 mai, la orele 20.00 în Serele Bell'Agio Casa.

Gala AVANPREMIERE a ajuns la cea de-a doisprezecea ediție. Acesta se va desfășura pe 23 mai, la orele 20.00 în Serele Bell'Agio Casa.
 
“Bucureștiul are un mediu cultural și academic remarcabil, care înlesnește înrădăcinarea pe lunga durată a unui eveniment de anvergură și complexitate, precum AVANPREMIERE. Vorbim despre o Gală națională cu preocupări europene, prin mărime, participanți, aria de abordare a temelor și ideilor creative de maximă modernitate și actualitate. În plus, AVANPREMIERE este o demonstrație a felului în care moda românească se exprimă plenar pentru sezonul viitor, și sunt mândru că avem după 11 ediții o Gală puternică, cu tradiție și cu un cuvânt important de spus în peisajul modei românești. Multe nume importante au fost lansate aici ori s-au impus în aceste ediții ce au creat deja o tradiție, unică, în moda romanească” - Alin Gălățescu, organizatorul și directorul Galei AVANPREMIERE.
 
Pe lista numelor confirmate pentru cea de-a 12-a ediție a Galei se numără designeri consacrați precum Natalia Vasiliev, Rhea Costa, Iris Șerban, Simona Semen, Fe(Male), Bianca Popp, Anca & Silvia Negulescu, cărora li se adaugă tinere talente precum: Alex Tunsu,  M12 si Florina Ivașcu.

Ediția actuală o să aibă cel mai mare numar de colecții ce urmează să fie prezentate, din întreaga istorie a Galei.
 
Cea de-a doisprezecea ediție va avea loc într-o locație inedită: Serele Bell’Agio Casa. Ca și în ediția cu numarul 11 a Galei AVANPREMIERE, acestea au fost redeschise în exclusivitate pentru acest eveniment. 
 
Partenerii acestei ediții sunt:
GETT’s Salons, ABA Make-Up Academy, Gosh, Privileg Catering, Aqua Carpatica, Peroni, Il Passo–Shoes & Accessories, DEB – Sound & Light, PQB Communication Designers, Stan Miles Studio, Mădălina Mocanu.

Mai multe informații găsiți pe http://avanpremiere.com/
Pin It email