Aida în Thailanda

Karin Budrugeac | 17 Apr 2013

La un an după ce am vorbit prima oară cu ea, am regăsit-o pe Aida Becheanu (Mandarina Models) făcând poze în Thailanda.

Aida a ajuns în Thailanda pe 2 februarie, după o noapte nedormită și un avion pierdut la Paris. De când stă acolo a cunoscut vreo 25 de fotografi și a avut numai joburi ok, spune ea. Cel mai drăguț shooting? Cel făcut de iubitul ei care o vizitează în Thailanda, în timp ce dormea. 

Thailanda pentru tine în 3 cuvinte
O shaorma cu de toate sau un 311 blocat în trafic 3 ore între Universitate și Moșilor, spicy, murdară, ca o femeie periculoasă. 

Un cuvânt pe care l-ai învățat în thailandeză?

Sawadee ka - bună ziua, bună seara sau bună :). Kob khun krup - mulțumesc, Khun sabai dee ruer? -ce mai faci. Cel mai tare m-a impresionat scrierea - literele sunt ca niște note pe un portativ, dar și muzicalitatea limbii lor.

Cum se desfășoară o zi acolo? 
E destul de relaxant, nu am foarte multe castinguri și majoritatea joburilor au fost în locuri mișto. În timpul zilei nu prea ai multe de făcut că e foarte cald, așa că lenevești la piscină. 

Ce ai mâncat pentru prima oară în Thailanda? 
Gândaci, scorpioni, mango sticky rice with coconut milk (orezul cu lapte de cocos are gust de orez cu lapte) guava, care e un fruct foarte bun. Mă declar fan thai food. 

Ceva ce ai băut pentru prima dată acolo? 
Niște siropuri super chimice, Fanta green, un fel de red bull dubios...și ceva țuică thailandeză cu șoferul de taxi. 

Cum sunt partyurile pe acolo comparativ cu Bucureștiul? 
Partyurile cu modele sunt plictisitoare, iar Khao San Road e o combinație între centrul istoric și Vama Veche cu oameni din toate colțurile lumii. Nu e mare diferență doar că sunt strucurate cluburile de așa manieră încât unele sunt mixte iar altele doar pentru străini.

De ce ți-e dor din România? 
De atmosfera de București, de semințe și de caterincă, de iubiri secrete :)  

Cât mai stai și de acolo încotro? 
Până pe 1 mai, apoi vin o săptămână și plec la Paris, yupii. 

***
Aida acum un an.
Pin It email