Acrobat Sound şi Mr. Goju în La Gazette, Cluj

04 Iul 2013

Fuziune hip-hop, dub și electronica și groove fresh din Muntenegru.

Weekendul acesta La Gazette îi găzduieşte pe neconvenţionalii acrobaţi muzicali, cunoscuţi drept Acrobat Sound. Proiectul început recent este o fuziune a unor DJ, promoteri și designeri cu scopul de a experimenta şi testa noi terenuri pe plan muzical şi vizual.

„Ideea e că noi am început iniţial separat, dar anul acesta ne-am unit sub forma de Acrobat Sound. Faptul că mergem mai mult pe stiluri şi substiluri diferite mai rar alese ne-a dat totodată numele proiectului, pentru că suntem ca acrobaţii: încercăm să facem mereu mişcări diferite.”- spune Shazam, membru Acrobat Sound.

Aceştia vor jongla de joi seara, începând cu ora 23 până în zori, cu stiluri de la hip-hop până la dub şi electronica.
Suport : 5 lei

Tot în La Gazette vinerea se anunţă la fel de vibrantă alături de Mr. Goju, venit tocmai din Muntenegru pentru a ne oferi un groove fresh şi a ne provoca să dansăm toată noaptea pe ritmurile contemporane de tipul broken beat, modern funk, soul, swing&jazz îmbinate cu piesele originale ale maeştrilor de odinioară.

Mr. Goju pare un personaj interesant, fiind totodată reprezentantul unuia dintre primele show-uri radio nu-jazz din Europa, numit Migrations Radio Show, care a prins ca pâinea caldă şi e difuzat constant la diverse posturi de radio din jurul lumii. Artistul s-a remarcat prin colaborarea cu Parov Stelar, DJ Kormac, Gilles Peterson şi nu numai.

For all the hot cats out there...MR GOJU has the next big thing for you! - Parov Stelar

Aşadar get your party pants on pentru că seara se anunţă cu siguranţă promiţătoare.
Suport: 10 lei
Pin It email