Canon Days - eveniment dedicat fotografiei și locurilor speciale din viața ta

05 Iun 2014

15 iunie, la Hotel Caro din București

Canon organizează pe 15 iunie, la Hotel Caro din București, Canon Days, un eveniment amplu, unde cei interesați să afle mai multe sfaturi despre fotografia perfectă direct de la fotografi profesioniști sunt așteptați în intervalul orar 10.00-22.00. Vizitatorii au la dispoziție o zi întreagă în care pot explora frumusețea fotografiilor realizate cu obiective Canon, ateliere de fotografie susținute de fotografi cunoscuți si apreciati, expoziții foto, momente cu skateri și artiști de graffiti sau zone de testări de produse. 

Evenimentul este și o continuare a concursului Canon Days, organizat pe pagina de Facebook Canon România, în perioada 9 mai – 8 iunie. Fotografia este o călătorie ce păstrează în amintire cele mai frumoase locuri văzute prin ochii fotografului, iar Canon recunoaște importanța acestor locuri și, de aceea, i-a dedicat prima aplicație de Facebook prin intermediul căreia utilizatorii sunt invitați să își revendice locurile speciale, văzute prin obiectivul Canon.

Dezvoltată sub forma unei hărți interactive a României, Canon Days permite fiecărui utilizator să își revendice locurile de suflet prin intermediul unui semn ce poate fi mutat în zona preferată. Pasionații de fotografie își  aleg una dintre cele cinci categorii de teme disponibile, în care încarcă o fotografie realizată cu un aparat Canon, pe teritoriul României. Categoriile sunt Modă, Portret, Peisaj, Eveniment și Sport, iar fiecare dintre ele are un reprezentat, un fotograf profesionist, care este și membru al juriului ce va selecta imaginea câștigătoare.

Cea mai votată fotografie de către public și juriu va fi premiată cu un Canon 70D cu obiectiv 18-135mm IS STM și un album foto Canon. Premiile pentru următoarele fotografii care se vor bucura de succes în rândul publicului constau într-o expozitie foto, albume și ghiduri foto Canon.  
 
Program eveniment Canon Day:
 
10:00 – 22:00 – Expoziția dedicată câștigătorilor aplicației de Facebook Canon Days
10:00 - 12:00 - Testare produse Canon (aparate, obiective, blițuri portabile, binocluri, etc)
12:00-19:00 – Workshop fotografie Sport, workshop fotografie Eveniment, workshop fotografie Modă
14:00-21:00 – Workshop fotografie Portret și worshop fotografie Peisaj
14:00-18:00 – Atelier pentru copii cu Dan Besliu  
Pin It email