Câştigi cazare şi abonamente la Untold dacă devii Absolut Creator

Promo | 24 Iun 2016

S-a lansat Absolut Creator, jocul online prin care îți proiectezi ideile în universul Untold Festival. La finalul quest-ului, ești uns creator și câștigi cazare și abonamente la festival pentru tine și încă 3 prieteni.

Absolut Vodka pune la bătaie 360 de locuri de cazare în Căminul 5 din complexul Observator din Cluj, transformat în Absolut Camp pe durata festivalului. Dacă vrei să prinzi loc pentru tine și gașca ta, trebuie să intri pe www.absolutcreator.ro, unde te așteaptă quest-ul.

Cheia de intrare în universul special creat e codul pe care-l găsești în fiecare ambalaj de sticlă Absolut Creator, ediția limitată lansată special pentru festival.

Odată intrat, te așteaptă o serie de quest-uri împărțite pe niveluri, care ți se vor dezvălui treptat până pe 29 iunie. După ce le parcurgi pe toate, devii Creator și poți să câștigi săptămânal, până pe 20 iulie, cazare și abonamente pentru cele patru zile de festival.

A doua ediție a festivalului Untold are loc anul acesta în perioada 4-7 august în Cluj Napoca. Headlinerii sunt Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, Faithless, Parov Stelar și Scooter.
Pin It email