Cel mai bun DJ din România pleacă la Ibiza

Redacția | 07 Mar 2014

22 martie este termenul limită în care pasionații de muzică electronică sunt invitați să se înscrie în cursa pentru o experiență care le poate schimba viața la burn Residency 2014.

Competiția online de mix-uri este în plină desfășurare. Cine și-a imaginat cum ar fi să mixeze alături de cei mai buni DJ ai lumii mai are timp până pe 22 să se-nscrie în prima etapă a competiției online de mixuri.

Până acum s-au înscris mai mult de 400 DJ din toată țara. Cine vrea să fie unul dintre ei, este invitat să acceseze aplicația burn Residency, să-şi înscrie mixul și să își invite toți prietenii de pe Facebook să îl voteze.

Ce urmează:
După încheierea etapei de înscriere, cele mai votate 50 de mixuri vor fi ascultate de juriul din România, care va decide cine merită să ajungă în TOP 5 DJ care merg în etapa finală locală burn Mix Off Event din primăvara 2014.

Ce face câștigătorul de la Mix Off Event:
Juriul din România va selecta cel mai bun mix din TOP 5 în cadrul Mix Off Event, unde cei 5 vor mixa live. Câștigătorul va merge la Bootcamp în Ibiza și va mixa alături de cele mai mari nume ale muzicii electronice în cele mai prestigioase cluburi partenere burn Residency 2014: Privilege, Sankeys, Cafe Mambo and The Zoo Project. Mentorii programului de anul acesta sunt Pete Tong și Carl Cox.

Cel mai bun DJ din întreaga lume va câștiga o rezidență de 100.000 euro.

Mai multe detalii. 

burn studios este platforma de muzică a burn energy.
Pin It email