Concert - Electro-pop en français cu Robi

Redacția | 30 Mai 2013

În grădină la J’ai Bistrot.

Una din cele mai interesante prezențe feminine recente pe scena electro-pop din Franța, Robi, va concerta la București, vineri, 31 mai sâmbătă, 1 iunie, în grădina de la J’ai Bistrot, începând cu ora 20:00, la inițiativa <Introducing Live>.
 
În spatele numelui Robi se ascunde Chloé Robineau, o tânără pariziană crescută în Africa și în Réunion, cântăreață și cantautoare ce a reușit, în mai puțin de un an, să impresioneze publicul francez și criticii muzicali. Albumul său de debut, L'Hiver et la joie, lansat pe cont propriu în februarie anul acesta, conține deja două hit single-uri: On ne meurt plus d'amour, ales „videoclipul anului 2012” de cititorii revistei Les Inrockuptibles, și mai recentul Ou suis-je, o piesă electro-punk captivantă ce îi trădează influențele anglo-saxone.
 
Muzica lui Robi abordează teme poetice ca timpul, dragostea, iluzia sau absolutul, iar influențele sale sunt diverse: de la Joy Division şi Young Marble Giants la Beth Gibbons (Portishead), Suicide, The Kills, PJ Harvey sau Fiona Apple. Eleganța și senzualitatea soundului marca Robi sunt transpuse live, alături de trupa ei, într-un show energic și antrenant.

Robi Facebook Event 

Biletele la concertul Robi costă 15 lei și vor fi disponibile în seara evenimentului, la intrare.
 
 
 
Pin It email