Dezbatere Societal: Stop stresului în trafic

Redacția | 08 Apr 2013

De data aceasta va fi sub reflector campania „Stres Urban”, prin care șase ONG-uri militează pentru reducerea agresivității din traficul bucureștean.

Despre ce se va discuta?

Cum putem să ne îmbunătățim viața în oraș? Care sunt motivele stresului urban? Ce consecințe are stresul din trafic asupra vieții noastre?

De ce?

Numărul de mașini la nivel mondial este în continuă creștere, depășind 1 miliard. În București cele circa 1,2 milioane de mașini ating limita pe care o poate accepta infrastructura orașului.

Cu cine?

Tudor Iliescu - coordonator al proiectului Transport Urban;
Tudor Florian Ivan - președinte al Asociației Profesionale a Transportatorilor APT; 
Gheorghe Nedelcu 
- secretar general al Asociației Profesionale a Transportatorilor APT.

Campania Stres Urban are loc în cadrul proiectului „Rolul dialogului social în promovarea incluziunii sociale active” (2010-2013). Scopul este implicarea cetățenilor în definirea bunăstării sociale și inițierea unor demersuri pilot pentru ameliorarea vieții în sectorul 1 București.

Campania este inițiată de Asociația CRIES în parteneriat cu Asociația REPER21, Asociația Transport Urban, Asociația Profesională a Transportatorilor APT, Asociația Start Focus, Asociația Activi pentru Viitor și Asociația Progenis, organizații care fac parte din Grupul Local de Acțiune din sectorul 1.
Pin It email