Festivalul de film TIFF caută voluntari

Redacția | 15 Mar 2012

Înscrierile se fac până pe 4 mai 2012.

La TIFF 2012, în premieră, printre cei 400 de voluntari care vor contribui la buna organizare a festivalului se vor putea afla și persoane trecute de vârsta adolescenței. Astfel, părinţii şi mai ales bunicii tinerilor cinefili sunt așteptati în echipa celui mai mare festival internațional de film din România.

În Anul european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii, Festivalul Internațional de Film Transilvania își deschide porțile către oricine este dornic să participe ca voluntar la organizarea festivalului, indiferent de vârstă sau profesie, sub sloganul Never too old to... be young at heart/ Niciodată nu e prea târziu să... ne păstrăm spiritul tânăr.

Anul trecut, la bunul mers al festivalului au contribuit peste 400 de oameni, în cadrul a 10 departamente (guest, ticketing, presă şi comunicare, promovare, subtitrare, tehnic, info point, logistic, acreditări, evenimente speciale). Voluntarii au acces la filme, concerte, lansări şi petreceri, şi prilejul de a întâlni actori şi regizori pe care îi admiră.

Cei care cred că nu e niciodată prea târziu să înveţi ceva nou, alături de cei dornici să capete experiență sunt aşteptaţi să completeze formularul de înscriere pentru voluntariat, disponibil pe site-ul festivalului, până la data de 4 mai 2012.

Cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc în perioada 1-10 iunie, la Cluj-Napoca, şi între 13 şi 17 iunie, la Sibiu.
Pin It email