HBO - Concursul Naţional de Scenarii

Redacția | 13 Mar 2013

Încă două săptămâni și jumătate până la deadline - 1 aprilie.

Concursul Naţional de Scenarii iniţiat de HBO România, în parteneriat cu Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), a ajuns la ediția cu numărul 13.
 
Concursul Naţional de Scenarii se va desfăşura are loc până la 1 aprilie 2013 şi cuprinde trei categorii: lung metraj, scurt metraj (dedicate exclusiv amatorilor), şi documentar – unde se pot înscrie deopotrivă amatorii şi profesioniştii.
 
Înscrierile se pot face doar pe site-ul HBO Romania, până la 1 aprilie 2013, ora 11.
 
Concursul Naţional de Scenarii iniţiat de HBO şi derulat în parteneriat cu Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc îşi propune să găsească şi să promoveze noi nume în industria românească de film. 
 
Câştigătorii ediţiei 2013 vor beneficia de următoarele premii:

Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj este în valoare de 3000 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.

Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj este în valoare de 1500 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.

Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de documentar este în valoare de 2000 USD. În cazul în care scenariul declarat câştigător este realizat de mai mulţi autori, premiul oferit urmează a fi împărţit în mod egal între aceştia.

Premiul HBO  -  3 zile la TIFF va fi pus la dispoziţia celor 9 (nouă) finalişti ai celor trei  categorii şi constă în următoarele: 3 zile de festival al căror cost va fi acoperit integral (pe lângă cazare şi transport, acest pachet include şi accesul gratuit al finaliştilor la toate proiecţiile şi invitaţii VIP la evenimentele speciale ce vor avea loc în aceste zile.)
 
Anunţarea câştigătorilor se va face în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania care urmează să se desfăşoare la Cluj în perioada 31 mai - 9 iunie 2013.
Pin It email