Internshipuri la Institutul Aspen

Redacția | 15 Mai 2012

În departamentele

Durata fiecărui stagiu este de patru luni, cu un program flexibil de 4 ore pe zi, incepând cu 1 iunie. Stagiul nu este plătit, însă exista oportunitatea obținerii unor beneficii.

Job Description
 
Agenda de lucru presupune crearea sau editarea materialelor de comunicare, implicare activă în dezvoltarea metodelor de promovare ale Institutului, participare în organizarea evenimentelor și seminariilor, pregătirea informațiilor necesare dezvoltării programelor de politici publice, activități de cercetare informativă și actualizarea bazelor de date.
 
Cerințe
 
- Posibilitatea de a urma programul de lucru indicat;
- Diplomă de licență (preferabil în domeniile: economic, comunicare și relatii publice, științe politice);
- Cunoștinte aprofundate de utilizare a computerului (Explorer, Word, Excel, Power Point);
- Excelentă cunoaștere a limbii engleze. 
- Bune competențe organizatorice, atenție la detalii, bune abilități de redactare, spirit de inițiativă.

Cum aplici?
 
Pentru a aplica trimiteți CV-ul împreună cu o scrisoare de intenție în limba engleză (approximativ 500 de cuvinte) către Sorina Campean - Coordonator Programe in cadrul departamentului Programe de Leadership - la adresa sorina.campean at aspeninstitute.ro. Data limita pentru trimiterea documentelor este vineri 25 mai 2012.

Institutul Aspen

Institutul Aspen România este o organizaţie apolitică, fără afiliere la un partid politic sau punct de vedere. Membrii Aspen reprezintă o varietate de opinii din diverse sectoare: business, academic sau politic. Dezbaterile după metoda Aspen au loc întotdeauna cu ușile inchise, iar confidențialitatea e parte din regulile jocului. Chiar și jurnaliștii invitați respectă regula de a nu cita ceea ce aud înauntru. 

De ce să aplici?

Pentru că Aspen este o organizație foarte interesantă, construită pe școala americană, cu un amestec de formal și informal. Poți să înveți multe despre lumea de astăzi. O să ai ocazia să lucrezi cu oameni tineri și inteligenți. Totodată o să poți cunoaște mulți lideri din mediul de afaceri și nu numai.
Pin It email