J:Kenzo | ICICLE | Sp:MC | Mighty Boogie | Agmantav

Redacția | 30 Sep 2013

11 octombrie, Atelierul de Producție, ora 22.00

Pe 11 octombrie are loc primul eveniment al toamnei la Atelierul de Producție - o întâlnire a trei răsfățați ai culturii bass, londonezii J:Kenzo, Sp:MC și ICICLE. Seara va începe cu Agmantav (Ro), un Dj care este unul din cele mai promițătoare nume al noului val de Dj autohtoni. El va deschide seara cu un set de dubstep, pregătind terenul pentru J:Kenzo și Sp:MC. După oră și jumătate de bass puternic și tobe sincopate vine rândul lui Icicle care va face trecerea către drum and bass, cu unul din seturile lui tech funk sounds, eclectice și fresh. Alături de el va rămâne Sp:Mc pentru încă o oră și jumătate.
Seara nu se termină aici, imediat după Icicle urmează Mighty Boogie (Ro), singurul Dj roman care a mixat, trei ani la rând, la prestigiosul festival de cultură bass Outlook, din Croația.
 
O seară de dubstep și drum and bass.
 
Intrare –  20 RON < H 0:00 > 30 RON

***
J:Kenzo este una dintre cele mai vizibile figuri ale noii generații de producători de dubstep. Sunetul lui îmbinâ Dub Dread Vibes cu ecouri Jungle și Techno iar seturile sale sunt construite cu minuțiozitea unui veteran, gata de a testa cele mai puternice sisteme de sunet și de a face publicul să vibreze la fiecare acord de bass.
 
Sp:MC face valuri de mai mult de un deceniu, evidențiindu-se ca unul dintre cei mai ocupați și inovatori MC de azi. Calitatea și versatilitatea sunt atribute care caracterizează fiecare din aparițiile sale, fiind votat cel mai bun MC din lume în 2003, 2007 și 2011. 

ICICLE e un olandez care a devenit dependent de drum & bass de la 15 ani, ceea ce l-a făcut să își înceapă cariera muzicală foarte devreme, odată cu achiziționarea de platane și un software bun de muzică. Sound-ul lui tech funk, cu pattern-uri intricate de tobe, i-au câștigat recunoaștere și suport de la LTJ Bukem, Fabio, London Elektricity, Pendulum, Andy C, Friction, D-Bridge, DJ Flight and Commix no Less.

Mighty Boogie este un artist român cu vechime, influențat de evenimentele muzicale din Timișoara de la începutul aniilor 2000, organizate de pionieri ai genului precum AnonimTM și TMBase. Stilul său unic de a combina reggae, jungle și dubstep îi aduce colaborări și participări atât pe plan local cât și internațional.
 
Agmantav este unul dintre acei DJ care nu s-au lăsat influențați de trendurile muzicale, ci și-a propus să stabilească noi repere pentru scena românească de dubstep. Seturile lui stârnesc de fiecare dată reacții entuziaste din partea publicului, iar cunoștințele din domeniul scenei deep & dark contribuie la un tracklist exclusiv, inovator, încărcat cu frecvențe menite să fie simțite, nu numai auzite
***
Atelierul de Producție (Splaiul Unirii nr. 160) este un spațiu cultural neconvențional care reintegrează fostul atelier de filatură al fabricii Industria Bumbacului în viața artistică a Bucureștiului. Spațiu industrial reconvertit pe model berlinez, Atelierul de Producție mixează conceptul de galerie cu cel al evenimentelor muzicalo-dansante.
Pin It email