Jameson Empire Awards: Done in 60 seconds 2013

Redacția | 24 Noi 2012

Refă un film clasic (sau nici măcar) în 60 de secunde, înscrie-l în competiție și poți s-ajungi pe scenă la Londra cu niște actori de la Hollywood și 2.000 de euro în buzunar.

„Sunt cu siguranţă suficiente secunde într-un minut să salvezi lumea, să cucereşti fata/băiatul şi să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi.” În orice caz, e o provocare, care-ți poate aduce până la 2.000 de euro, și șansa să urci pe scenă cu niște barosani de la Hollywood. 

Dacă vrei să-ncerci, adună-ţi prietenii, fă rost de o cameră de undeva şi refă orice film vrei tu.
Warning: - Ai grijă ca prietenii tăi să aibă peste 18 că vorbim totuși aici de o marcă de whiskey.
               - Fă-l în engleză sau foloseşte subtitrări în engleză (e mai uşor pentru Juriul Internaţional)

Alte amănunte importante:
Ai voie la o singură lucrare. Dacă are mai mult de 1 minut, ești descalificat. Preferabil ca filmulețul tău să nu calomnieze pe nimeni, să n-aibă scene de violență excesivă, consum mult de alcool, droguri, arme sau pornografie. Nu încălca drepturile de autor ale altora că nu-i frumos (adică fără imagini sau material video pe care nu le-ai făcut tu). Muzica originală poate fi folosită dacă nu depăşeşte 30 de secunde.

Înscrie-ţi filmul pe site. Primești o notificare imediat ce filmul a fost uploadat cu succes ca să dormi liniștit. După aia apare pe site și pe contul de youtube al concursului.

Creatorii filmelor finaliste aflate pe shortlist sunt anunţaţi în februarie 2013. Dacă ești pe shortlist, înseamnă că mergi să reprezinți România la Londra pe 22 martie 2013 (ai voie să iei și un prieten cu tine). 

Un juriu internaţional acordă note tuturor lucrărilor finaliste DISS şi selectează un short-list de 5 finalişti care merg mai departe la Jameson Empire Awards, duminică, 24 Martie 2013. Marele câștigător urcă pe scenă la o gală plină de staruri (Gary Oldman, Olivia Wilde, Tim Burton - dintre cei de anul ăsta) și primește premiul Jameson Empire (despre care n-am reușit s-aflăm ce e, dar sigur e super). 
Pin It email