Laboratorul de teatru tânăr Relief (ediţia #2) caută trupe de teatru de liceeni

Redacția | 01 Mar 2017

Dacă ești la liceu și faci parte dintr-o trupă de teatru, ciulește urechile: între 27 si 21 mai poți participa la un laborator de teatru tânăr centrat pe experiment și învățare.

Laboratorul de teatru tânăr Relief este un proiect marca Ideo Ideis care va aduce între 17 si 21 mai 6 trupe de teatru de liceu pe scena teatrului Excelsior. Timp de 4 zile, acestea vor prezenta spectacolele cu care au fost acceptate și în paralel vor lucra cu regizori de teatru, muzicieni și coregrafi din noua genenerație pe un text din opera dramaturgului italian Carlo Goldoni. La final, momentele lucrate vor fi prezentate într-un eveniment special.

Ce trebuie să știi

- Se poate înscrie orice trupă de teatru din țară formată exclusiv din liceeni și care are în componență minimum doi membri și un coordonator major. Trupele se pot înscrie cu unul sau mai multe spectacole, cu condiția ca fiecare dintre acestea să aibă minimum două personaje și o durată între 30 și 50 de minute.

- Pentru înscriere, coordonatorul trupei trebuie să completeze formularul de înscriere până pe 31 martie 2017, ora 17:00.

- Înscrierea presupune și o filmare de 10-15 minute cu cele mai relevante momente din spectacolul înscris.

- Organizatorii asigură transportul, cazarea și masa trupelor pe toată perioada laboratorului.

Cele șase trupe participante vor fi alese de comitetul de selecție Relief, format din Maria Rotar, Director Executiv Relief și membri ai Asociației T.E.T.A, Andreea Cristina Borțun (regizor), Alexandru Ion (actor), Lavinia Cioacă (scenarist) și Carmen Dumitrescu (manager cultural).

***
Mai multe detalii pe pagina Teatrului Excelsior.

Pin It email