Made in RO - Târg de design românesc, ediţie de Crăciun

Redacția | 16 Dec 2013

21-22 decembrie: shopping de design românesc - 40 de colecții nou-nouțe, sute de cadouri de designer

Ediția se va desfășura la Impact Hub Bucharest, Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3), pe două niveluri, adică 600 mp. Te așteaptă multe nume noi, prezentate în premieră, brazi neconvenționali, o cafenea de design, un loc de joacă pentru copii și de socializare pentru părinți.

Made in RO este cel mai mare târg de design din România, care promovează designerii români, cu accent pe zona home & deco.

Vor expune: Arcasha, Clean Everything, Una ca Luna, Mădălina Teler, Woodish, Arhidot Design, Martine Claessens, Irina Neacșu, Cai verzi pe pereți, Marele Deget Mare, Ciprian Vrabie, Sucita Goodies, Mihaela Ivana, Mihai Stamati, Culture Soup, Alin Teglaș, Mădălina Dumitru, Gabriel Geller, Kihi-Kiha, Kerria, Vegmade, Irina Alexandru, Photoliu, Atelierul de Print, Cristina Ciobanu, Mândra Chic, Luna de pe Cer, Bowtique, DecoBox, Eliza Yokina, Form Function, YaU, .care?Cutare, Fashion Machine, Alina Turdean, Creative Brick, Mâna de lucru, Iutta, FabLab, Alliage, Dragoș Dogaru, Delikates, Minusgrey, Concept Jupiter, Cristina Curelea, Perpetual Icons. În plus, ciocolată fină de la Choco Home Made și brioșe de la Ciripcupcakes.

„Această ediție Made in RO, cea mai mare ediție de până acum, ne confirmă faptul că designul ca industrie creativă care poate aduce un plus economic este în mare avânt. Acum doi ani nu vorbea nimeni despre design românesc de obiect, iar acum iată că am invitat 46 de designeri să expună și încă primim portofolii pe care le punem la păstrare pentru ediția următoare”, ne spune Elis Popescu, fondator și Brand Manager DESIGNIST.

Evenimentul reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original, de foarte bună calitate.
Pin It email