New Drama: Concurs de dramaturgie pentru adolescenţi

Redacția | 27 Ian 2015

Dacă ai între 14 și 18 ani și ai scris sau vrei să scrii o piesă într-un act, Teatrul Excelsior te poate ajuta să devină spectacol.

Pasul 1 - Completează formulatul de înscriere și trimite piesa, împreună cu o scrisoare de motivație în care să explici de ce vrei să participi la New Drama, la presa@teatrul-excelsior.ro, până pe 16 februarie.

Formularul de înscriere și regulamentul complet al concursului.

Pasul 2 - Dacă pe 25 februarie când sunt anunțate cele 6 finaliste piesa ta se numără printre ele, vei ajunge la:

Pasul 3 - Tinerii dramatugi (adică voi) vor participa la un workshop de scriere dramatică susținut de regizori și dramaturgi cunoscuți pentru interesul acordat susținerii interesului pentru teatru și dramaturgie în rândul tinerilor.

Pasul 4 - În perioada martie-mai 2015, cele 6 texte finaliste vor avea parte de câte un spectacol-lectură la Teatrul Excelsior și vor fi din nou jurizate, urmând ca - Pasul 5 - cel câștigător să fie montat și să intre în repertoriul teatrului.

Important: dacă nu ești din București, costurile de transport și cazare sunt acoperite de organizatori.
Pentru întrebări sau mai multe detalii sunați la 0722 678 496 sau trimiteți un email pe adresa presa@teatrul-excelsior.ro.

Baftă!

New Drama demarează programul Excelsior Educațional, fiind primul dintr-o nouă serie de proiecte și evenimente al căror focus este pe educație prin teatru.  

Teatrul Excelsior
Pin It email