O vânătoare prin Bucureşti

Redacția | 10 Mai 2013

Pe 18 mai, Viajoa.ro organizează a treia ediţie a vânătorii de comori arhitecturale şi urbane.

Vânătoarea de comori pusă la cale de blogul de călătorie Viajoa.ro a început în octombrie 2011, cu o explorare a Cartierului Armenesc, a continuat în aprilie 2012 în Cotroceni, iar pe 18 mai, de la 10:30, se mută într-un alt cartier bucureştean. Până după prânz, participanţii vor descoperi locuri noi şi vor dibui detalii care trec de multe ori neobservate, vor afla lucuri despre arhitectura şi istoria oraşului şi vor umple aparatul de fotografii.

Pentru a participa, trebuie să formezi o echipă de 3-5 căutători şi să completezi formularul de înscriere până pe 14 mai. Taxa de participare e de 50 RON / echipă. Cartierul în care va avea loc vânătoarea va fi anunţat post-înscriere. 

Vânătoarea începe la 10:30 şi echipele au două ore jumate ca să bifeze comorile de pe o listă de sarcini dată la start de organizatori. 

Rezultatele vor fi publicate a doua zi, pe blog. Echipele cu cele mai mari punctaje în urma jurizării vor primi premii de la partenerii vânătorii: invitaţii duble la ShortsUp (Asociația ORICUM), vouchere de cumpărături (TinaR), vouchere de consumaţie (Lente), vouchere de aventură (Mares Outdoor Events), reviste (Revista de Povestiri), ceaiuri (Tashi), insigne (insignata.ro).

Regulament de vânătoare
Pin It email