Only Lovers Left Alive intră în cinematografe

Redacția | 21 Feb 2014

Cel mai nou film al lui Jim Jarmusch, Only Lovers Left Alive/ Îndrăgostiţii mor ultimii, intră în cinematografele din Bucureşti, Cluj şi Oradea pe 28 februarie.

Filmului ăstuia nu-i pasă dacă ție-ți place, filmul ăsta se pișă pe timpul și pe plictiseala ta. Filmul ăsta e atât de cool încât e autosuficient. - Ce păstrăm din 2013: Filme

Tom Hiddleston și Tilda Swinton sunt doi vampiri sofisticați a căror istorie de amor durează de cel puțin câteva secole. În ziua de azi, el este un muzician underground profund deprimat din cauza drumului pe care a apucat-o omenirea iar ea, o femeie puternică și enigmatică care locuiește în Tanger. Vampiri moderni fiind, au găsit o soluție mai puțin costisitoare uman de a-și procura sânge, iar când sunt despărțiți vorbesc pe Skype. Îngrijorată de depresia lui, ea vine să-l regăsească, dar la puțin timp după ea își face apariția și sora ei mai mică (Mia Wasikowska). Să zicem că ea e mai puțin sofisticată și altruistă decât cuplul. 

Only Lovers Left Alive intră în cinematografe din 28 februarie şi poate fi văzut în Bucureşti la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu, AFI Cotroceni, Cinemateca Union, Grand Cinema Digiplex Băneasa şi la Movieplex, în Cluj la Cinema Victoria iar în Oradea la Cortina Cinema Digiplex.

Jim Jarmusch este unul dintre cei mai celebrați autori de film contemporani. Original, idiosincratic, minimalist, cu un umor negru inconfundabil, Jarmusch a regizat filme de referință ca Stranger than Paradise (1984), Down by Law (1986), Mystery Train (1989), Night on Earth (1991), Dead Man (1995), Coffee and Cigarettes (2003) sau Broken Flowers (Marele Premiu la Cannes, 2005). Filmul este distribuit de Voodoo Films. Programul proiecțiilor.  

P.S: Băgați cu încredere coloana sonoră.
Pin It email