Origami Sound White Night #4

Redacția | 16 Oct 2012

Din octombrie revin party-urile marca Origami Sound.

Din luna octombrie, Origami Sound reia seria de petreceri întreruptă pe perioada verii și îşi mută cu această ocazie locaţia din Studio Martin în noul Control. White Nights vor deveni petreceri lunare şi pe lângă „rezidenţi”, la fiecare eveniment, va exista câte un invitat surpriză. 

Origami Sound White Night #4 va avea loc pe 26 octombrie în sala Berlin a clubului Control (str. Constantin Mille nr. 4).

Origami Sound
este un label care a strâns în jurul său un colectiv internaţional de producători de muzică electronică din peste 20 de ţări, care se întinde din Canada până Siberia. Deşi există de doar un an, label-ul are deja un fanbase numeros şi dedicat, atât pe net cât şi pe plan local.

În afară de fondatorul şi curatorul labelului - Herne - artiştii care îşi alternează prezenţa la fiecare White Night sunt producătorii Liar, Dual ShamanArapaima şi ViLLAGE

Montgomery Clunk (aka Contorsionist), Huzur, Empt şi Res Es sunt alte câteva nume importante în producţia locală de muzică electronică; toţi fac parte din platforma artistică Origami Sound şi sunt incluşi în viitoare lineup-uri pentru OS White Night.
 
Pin It email