Primul tău job: cercetător în campania „In a Relationship”

Redacția | 23 Sep 2016

Se caută 10 liceeni de 16 ani (împliniți), activi în social media pentru 10 posturi de cercetători în campania In a Relationship, un proiect al Fundației Friends For Friends, powered by Avon Cosmetics România.

FFFF pune la bătaie zece joburi de o lună, pe un salariu de 300 de euro – în mână, pentru zece liceeni care vor cerceta pe parcursul lunii noiembrie ce înseamnă relațiile în timpul liceului. Cei 10 cercetători vor avea la dispoziție pentru cercetare un chestionar online – iar celelalte metode de cercetare vor fi gândite împreună cu ei la un training de o zi, înainte de începerea job-ului. 

Poți aplica dacă ești licean la orice liceu din România, cu vârsta de minimum 16 ani (împliniți până pe 15 octombrie 2016). Ca să aplici ai de completat un formular de înscriere online, în care să ai grijă să completezi cu atenție: 

- chestionarul despre relații pe care o să îl folosești în cercetare
- info despre tine - cât de activ ești on și offline (conturi de social media, voluntariat, etc.) 
- un eseu personal de 1-2 pagini de Word (4.000 - 10.000 semne). Te poți inspira de aici, dar stai fără grijă, că nu vei fi punctat/ă pe talent literar :) 

Înscrierile sunt până pe 4 octombrie (inclusiv). 

Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul.
Ilustrația campaniei este realizată de Livia Fălcaru, iar grafica și denumirea campaniei au fost gândite de Friends TBWA.

***
Pagina de Facebook In a Relationship
Site-ul proiectului

Pin It email