Schimb de haine. Clothing Swap Party, by Style Carnage

Ioana Bugarin | 13 Feb 2013

Sâmbătă, 16 februarie, de la ora 16, în clubul D’arc din Timișoara.

Clothing Swap Party este organizat de Style Carnage, un vintage shop online. Are loc în Caffe Club D’arc din Piața Unirii, nr. 5.

Concept eveniment:
Hai să nu mai încurajăm consumerismul și să facem un troc. Este mult mai ieftin și creativ totodată. Există și niște reguli:
1.     Să aduci 3 sau mai multe produse din dulapul propriu și personal.
2.     Să fie într-o stare bună, nu foarte uzate. (fără pete, rupturi)
3.     Totul se schimbă 1 la 1: haine, opinii, sfaturi, numere de telefon.

Pentru pofticioși:
Cuppy Factory vin cu prăjiturele, vor fi și reviste de modă, design și tot ce mai vrei, de răsfoit la liber pentru toată lumea, demonstrații de make-up și bineînțeles, muzică. Totodată designeri de modă, de bijuterii, care își vor expune și dona creațiile.

To keep in mind:
Scopul este și unul caritabil, ideea nu este să pleci cu câte produse ai venit, ci să donezi o parte din ele. Hainele rămase vor ajunge la Centrul de femei Abuzate Sfânta Maria a Apostolilor.

***
Pentru ajutor în incinta cafenelei, apelați la organizatoare. Toate vor purta un papion verde.
Cel mai darnic vizitator va primi o diplomă drept recunoaștere a efortului.

***
Despre Style Carnage: A fost înființat cu câteva luni în urmă, vinde haine online care au ajuns până în țări îndepărtate: UK, Canada, Arabia Saudita, Australia, USA. Își propune să lucreze cu o combinație între haine vintage, reciclare dar să rămână totuși în fashion. Acest tip de eveniment este uzual în Anglia și își are locul de naștere în San Francisco-ul aniilor 90’.
Pin It email