Start înscrierilor la 48 Hour Film Project

Redacția | 12 Iun 2014

Fă-ți echipă de producție, aplică și află dacă poți face un film în 48 de ore, la Brașov, între 25 și 27 iulie.

Cea de-a patra ediție a 48 Hour Film Project va avea loc la Brașov, în weekendul 25 - 27 iulie 2014, iar miza rămâne aceeași: află dacă poți face un scurtmetraj bun în doar 48 de ore.

Organizat în peste 100 de oraşe din întreaga lume, 48 Hour Film Project este o competiţie de creaţie de film, contracronometru, care stimulează creativitatea, munca în echipă şi îi provoacă pe participanţi să dezvolte o producţie de calitate şi originală într-un timp scurt.

Ca să intri în joc vara asta, fă-ţi o echipă de producţie (oricât vrei tu de mare) şi înscrie-te pe site-ul 48 Hour Film Project până pe 23 iulie, sau caută o echipă căreia să i te alături.

Câteva aspecte care trebuie avute în vedere:

- scrierea scenariului, repetițiile, costumele, filmarea, editarea, sunetul, redarea sunt procese care trebuie să se întâmple pe parcursul celor 48 de ore de concurs

- singurele lucruri care se pot stabili înainte de pornirea cronometrului sunt: organizarea echipei, actorii, echipamentul și potențialele locuri de filmat.

- participanții își asigură cazarea, transportul și echipamentul; organizatorii le vor oferi sprijin logistic. 

Echipa filmului premiat cu titlul Best City Film primeşte o cameră GoPro Hero3+ Black Edition. Scurtmetrajul câștigător va intra și în competiţia internaţională, pentru titlul "Best 48 Hour Film 2014" şi marele premiu de 5000 $. Zece din cele mai bune filme din turul 2014 vor fi proiectate la Cannes, în cadrul Short Film Corner 2015.

Detalii și reguli de participare, pe site-ul evenimentului. 
Pin It email