Subcarpaţi: Argatu vol. II în Atelierul de Producţie

Redacția | 11 Dec 2013

Sâmbătă, 14 decembrie, ora 21, Atelierul de Producție, intrarea - 15 lei.

Subcarpați rămâne un proiect cu un filtru tare aspru și mândru când vine vorba de noi colaborări. De la nivelul primelor idei și până la prelucrare, singurele condiții care trebuie îndeplinite este ca materialul să treacă prin discernământul personal și să netezească acea conștiință colectivă a proiectului. Cu Subcarpați nu își va spăla niciun artist mainstream rușinea. Pentru că „muzica nu trebuie confundată cu showbiz-ul”. De aceea, Subcarpați își propune să rămână, ca și până acum, un proiect care se distribuie gratuit. - Sora TreișpeCitește tot articolul. 

În program:
SUBCARPATI
AFO
ESQU

Subcarpați a lansat pe 1 decembrie CULESE DIN CARTIER. ARGATU VOLUMUL II, album în care folclorul e ridicat la apogeul altor stiluri și genuri muzicale - drum and bass, glitch, dub, dubstep, grime și chiar new wave. Albumul poate fi descărcat gratuit aici

ARGATU - „Am început să lucrez la album încă din luna martie 2013, în timp ce învățam pentru examenul de bacalaureat și pentru admiterea la facultate. Cele două albume realizate până acum reprezintă un nivel pe care l-am atins eu personal în producția muzicală. În limita timpului disponibil, voi incerca să duc mai departe albumele mele. Nu doar vol.1 si vol.2 , ci mai multe. Big up!”
Pin It email