Sus pe Duruşa Summer Hills

Redacția | 17 Iul 2013

Durușa, un sat aflat la 30 km spre sud de Baia Mare, va fi între 22 și 25 august, loc de muzică, dans contemporan, teatru, filme, ateliere și viață la cort.

Durușa SummerHills promovează un stil de viață în care muzica, dansul, expresia creativă și mediul natural se regăsesc în perfect echilibru.

Road Runner Society a pus la cale un eveniment în ritm de jazz, soul, funk, deep house, tropical disco și infuzii electro. Din line-up: Khidja, K-lu, Dan Basu, The Joint Ventures, Danaga, Christu, Ilie, Electroclown, Fanas, Charlie Boy The Rabbit King, Missile, Indjestione, Dannilov, Homeboy LDJ, Input Selector, Seeme, Pavlov, Hijack, Robert Erdos, Petra și Michael Acker, Poetrip, The Kryptonite Sparks și alții. 

Pe parcursul evenimentului vor avea loc o serie de proiecții de film scurt, marca ShortsUp, teatru, dans contemporan, vernisaj de fotografie. Vor fi ateliere de Land Art și arhitectură, la care se vor construi un observator din lemn și câteva spații de relaxare, ateliere de percuție și capoeira sau live graffiti.

Vrei să înveți să faci aparate foto din materiale neconvenționale sau noduri, să tragi cu arcul, să alergi cu zmeie? Sunt și ele în meniu. Mai mult chiar, spațiul de joacă aflat la dispoziția participanților include un joc de maroco dimensionat uman, joc de csocso, slackline, frisbee, hacky sack, volei, badminton și oină.

Informații despre bilete, acces și camping pe Summer Hills
_

Road Runner Society este expresia formală a unei prietenii legate între oameni, sunet, cultură, artă și natură. Durușa SummerHills este prima invitație la cunoașterea rurală. Proiectele în curs ale asociației includ trasee cicloturistice și reinterpretări ale cadrului de învățare tradițional, respectiv redefinirea identității școlii din sat.
Pin It email