Volunteers Fest, toată luna aprilie

Redacția | 01 Apr 2013

Volunteers Fest, festivalul dedicat voluntarilor care au între 16 și 24 de ani, începe azi şi se va desfăşura pe perioada întregii luni.

Festivalul va fi deschis pe 1 aprilie, de o piesă de teatru susţinută de ART Fusion şi pusă în scenă în Open Pub, începând cu ora 18:30.

Iniţiat de Brigada de Voluntari, festivalul are ca principal scop relaxarea şi binedispunerea voluntarilor prin intermediul activităților organizate pe parcursul a patru săptămâni.

Săptămâna Creativă - Fotografie și origami, handmade și reciclare creativă, improvizație și dansuri sunt doar câteva dintre workshop-urile care urmăresc dezvoltarea creativităţii, precum şi descoperirea de noi pasiuni.

Săptămâna Educativă - este dedicată pregătirii și dezvoltării abilităților tinerilor participanți prin traininguri ce vizează domenii precum public speaking, leadership, social media, vânzări sau organizare de evenimente.

Săptămâna Aplicativă - Participanţii la festival trebuie să îşi demonstreze abilitatea de a lucra în echipă, dar şi creativitatea prin participarea la un concurs propus de partenerii Volunteers Fest, iar cele mai bune proiecte vor fi premiate.

Săptămâna Sportivă - Pe parcursul acestor zile, echipele înscrise vor participa la Olimpiada Voluntarilor și vor avea ocazia de a lua parte la campionate de fotbal, baschet, volei și curse. Pe lângă aceste activități vor fi organizate jocuri și pentru spectatorii veniți la eveniment.
Pin It email