Waha Festival 2016: muzică blană, rafting şi atitudine eco

Redacția | 13 Iul 2016

Joia viitoare ne pierdem din nou în pădure la Waha pentru 4 zile. Locul a rămas același ca anul trecut, valea magică dintre Micfalău și Bățanii Mari, Covasna. Datele: 21 - 25 iulie.

Sunt 4 zile full, deci nu avem nicio șansă să facem o prezentare exhaustivă a ce poți și merită să faci la Waha, așa c-am încercat să spicuim câteva recomandări: 

MUZICĂ - 5 scene


Deep Stage: Petre Inspirescu, Praslesh, Cezar, Johannes Klingebiel, Dr. Nojoke, Kozo, Andres Marcos, Dan Andrei, Hubble, Francesco Assenza, Miss I, Tulbure și mulți alții 

Psychedelic Stage: pionierii goatrance Astral Projection din Israel, maestrul Psykovsky din Rusia, DJ Shane Gobi din Africa de Sud / UK, Glosolalia din Argentina, DJ Stole din Serbia, DJ Ganesh din Franța, Aio din Canada

Chill Stage: AuroraX și Therapist (BG), Abstract Optim (MD), Saranankara / Acid Connector, Sistah Rastahfairy, Dannilov și Ati de Chile.

Alternative Stage: Martha van Straaten este headlinerul scenei alternative + mare parte din folclorul electronic românesc: Matze, Vasile, Danaga, Alcalina, Rolf sau Electric Brother dar și Folclorescent, Thomash, Poetrip, Kosta sau Omelette 

Sub Stage: scenă nouă cu artiști underground și mâncare vegană - APK 318 SHOWCASE (DE), Brad (RO), Chak Besh (DE), Christopher Lawrenz (DE), Elrino (CH),  Enzo Bac (FR), FRIDA (AUT), jonas (DE).

Line-up complet 


ARTE VIZUALE & MORE


Waha dă mână liberă și artiștilor vizuali pentru atmosfera nocturnă unică a festivalului: visuals de la Coté, VVVlad, Aural Eye, Cosinus, Vloop, deco de la Free Optics (DE) și organic art de la Naturalgoritm și Te văd. Știm pe surse că la scenele deșucheate construite din materiale naturale a contribuit și Ștefan de la Poetrip, arhitect înainte de a fi muzician. 

Ce fac fetele în intimidate, atunci când nimeni nu le vede? Colectiva Vagenta creează la Waha un spațiu intim, în colaborare cu Laborazon Maker Space. Nu știm ce înseamnă asta mai exact dar 9-10 pm - INTIMITATE ~ acte performative ~ nu sună tocmai rău. 

ACTIVITIES & ECO

Canoe, rafting, paintball și Flying Fox (tiroliană) sunt activitățile propuse de Romanian Adventure la Waha. Ca să participi, nu uita să faci o rezervare de cum ajungi la festival. Pont: partea cu canoe se petrece într-un loc căruia i se spune Delta Transilvaniei (Dumbrăvița).

La intrarea în festival, vei primi un info-pack despre sistemul de colectare selectivă de la WAHA și activitățile GreenDream Project. Infopack-ul include, pe lângă scrumieră portabilă, câte un sac de 70L de diferite culori în funcție de deșeuri, pe care le poți colecta selectiv la EcoPoint, unde te poți alege și cu premii (de ex, dacă aduci saci la EcoPoint la happy hour între 07 – 09 AM, WAHA face cinste cu micul dejun). După festival deșeurile reciclabile vor fi preluate de la locație de către compania reciclatoare.

BONUS: Dacă mergi pe bicicletă spre Waha pentru cel puțin150km ai acces gratuit la festival. Te poți înscrie până pe 19 iulie pe iqsuport@gmail.com. 

CUM AJUNGI 

Dacă nu ești genul sportiv și nici genul cu (prieteni cu) mașină, mai ai o șansă s-ajungi la Waha cu Wahabus-ul. Poluezi mai puțin, și te costă 55 de lei. Se pleacă din centrul Bucureștiului joi și vineri de la 7 seara și te poți și întoarce duminică sau luni cu plecare la aceeași oră. Rezervă-ți locul până pe 19 iulie la 0746.615.642 sau 0735.151.117. Dacă nu, car pooling should do the trick. 

***
Info despre acces, hartă, bilete ș.a: wahafestival.ro și attend aici. 
Pin It email